Magára gyújtotta a házát az a férfi, aki csütörtökön este a Vas megyei Csepregen megölte két kisgyermekét és magával is végzett, az anyát a mentők kórházba szállították - közölte a Nyugat.hu internetes portál, saját információjára hivatkozva. Az MTI úgy tudja, féltékenység miatt ölhetett a férfi.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


A Nyugat.hu szerint a férfi magára gyújtotta a házat, miután megölte a gyerekeit. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek nem kívánta megerősíteni a portál értesüléseit.

Forrás: MTI/Nyikos PéterAz MTI tudósítójának érdeklődésére a szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán közölték: a csepregi tragédia helyszínéről egy nőt füstmérgezéssel szállítottak be hozzájuk a mentők, a hölgy nincs életveszélyben. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a helyszíni szemle folyamatban van, a nyomozás érdekeire tekintettel péntekig már nem kívánnak újabb információt adni. Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: arról sem adhat tájékoztatást, hogy volt-e tűz az épületben, szavai szerint az ügyben kizárólag a "rendőrség kommunikál".

Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg, a családnak állítólag anyagi gondjai voltak. Király Árpád, Csepreg polgármestere az MTI munkatársától értesült a tragédiáról.

A család ismerősei szerint féltékenység állhatott a csepregi tragédia hátterében. A férfi csütörtökön este állítólag késsel ölte meg két kisgyermekét, majd felgyújtotta a házát és magával is végzett. Úgy tudni, az apa korábban kamionosként dolgozott.A család magukat megnevezni nem kívánó ismerősei azt mondták, hogy a férfi rajongásig szerette gyermekeit.A tragédia helyszínén tűzoltóautót, mentőt és rendőrségi gépkocsikat is lehetett látni csütörtök este, de a sajtó munkatársait nem engedték közel.

Olajra lépett apukákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130207-serult-gyermek-a-csaladban-miert-hagyja-el-az-edesapa.html Nem egy mosolygós lány ez a Harperhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130214-victoria-es-david-beckham-kislanya-harper-utanozza-anyja-minden-mozdulatat.html "A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meg"http://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.html 67 évesen apa lett a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130213-steve-martin-szinesz-67-evesen-lett-apa.html Második gyermekét várja Penélope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130213-penelope-cruz-spanyol-szineszno-es-javier-bardem-spanyol-szinesz-masodik.html