sminkoktató fashion week sminkmester tavaszi smink Gáspár Viki Life.hu szakértő szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Viki, a Life.hu szakértője, sminkmester és sminkoktató válaszol Léna kérdésére, aki arra volt kíváncsi, milyen tavaszi sminktrendekre számíthatunk, illetve mik azok, amiket már most érdemes beszerezni és bedobni a sminktáskánkba.

Kedves Viki!

Milyen tavaszi sminktrendekre számíthatunk 2013-ban? Mit érdemes már most beszerezni, ami egész biztosan a sminktáskánk alaptartozékát kell képezze? Mely színek dominálnak majd? Esetleg valamilyen új technikára is számíthatunk?

Köszönöm,
Léna


Kedves Léna!

Idén sem kell elraknunk az élénk színű rúzsokat, ugyanúgy hódít a piros és a pink száj. A bátrabbak még a narancsos rúzzsal is hódíthatnak. Nagy divat lesz a kék szemhéjfestés, visszajönnek ismét a tusvonalak, és a füstös szemsminkek sem lesznek ódivatúak idén sem, akár szemhéjporral, akár szemceruzával készítjük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az idei alapozótrend az elmúlt évekhez hasonlóan a lágy textúrákról szól. Krémes alapozók, finom árnyékolások az arcon, csak épp az elkendőzendő bőrhibákra használva. Az igazán szép sminkek 2013-ban is a natúr jellegűek, a lágy vonások kiemelésével, a földszínek használatával. Barnák minden árnyalatban, pírosítás és nude színű szájfestés. Trendik maradnak a hangsúlyos szempillák erős szájjal, de természetesen a finoman árnyékolt szemek is befutók.

Üdvözlettel,
Gáspár Viki

Tedd fel kérdéseidet az info@life.hu címen! Kérdéseddel együtt azt is írd meg, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni. Ezt követően hamarosan megjelenik a cikk, amely segítséget nyújthat számodra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!

Akupunktúrás tűvel fogytál? Erre vigyázz!http://www.life.hu/ez-zsir/20130216-benke-rita-a-lifehu-szakertoje-termeszetgyogyasz-reflexologus-akupresszor-valaszol.htmlEkcémával küzdesz? Így lehet szebb a bőrödhttp://www.life.hu/szepulj/20130217-a-lifehu-szakertoje-dr-kaszab-csilla-bor-nemigyogyasz-es-kozmetologus.htmlÖnmagában nem sokat ér a csodafitneszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130215-balogh-rita-a-lifehu-szakertoje-fitnesz-edzo-es-eletmodtanacsado-valaszol.htmlCsak szex! Meddig hagyod magad neki?http://www.life.hu/szeress/20130214-gyori-szilvia-szakerto-szexualpszichologus-es-tanacsado-szakpszichologus-valaszol.htmlGépkocsi-átíratás halál eseténhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130210-dr-koltai-zsuzsanna-irodavezeto-ugyved-szakerto-valaszol-az-olvasoi-kerdesekre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.