Alig ismerünk rá Diane Kruger színésznőre. A remek stílusérzékkel megáldott német sztárt legutóbb Xenának öltöztette az egyik amerikai magazin. Pedig még csak nem is hasonlít a harcos amazonra!

Diane a szokásától eltérően egészen vad cuccokban feszít a Manhattan magazinban. Efféle bőr miniruhát még nemigen láttunk rajta, pedig ő aztán tényleg szinte mindenben jól néz ki. A szőke sztár lábbelije és "térdvédője" azonban kiveri a biztosítékot. Reméljük, soha többé nem adnak rá egy efféle szandált és bőr combfixet, és abban is bízunk, hogy senki sem vállal be egy hasonlóan ronda szado-mazo szerkót. Ha bőr, akkor dzseki vagy naci, ha combfix, akkor maradjunk a csipkénél és a finom anyagoknál!

Forrás: www.modernluxury.com

Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwen Stefanihttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-oltozz-mint-egy-sztar-gwen-stefani-sportosan-noies-osszeallitasa-hetkoznapokra.html Csináld magad! Trendi medál fültisztító pálcikábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-otthon-elkeszitheto-ekszer-medal-fultisztito-palcikabol.html Palvin Barbi az álarc mögötthttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-palvin-barbara-magyar-modell-alarcot-visel-az-angol-elle-magazinban.html Átalakítunk! Új ember lett Alexandrahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130226-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Bőrmellényben feszít Miss Krosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-karlie-kross-modell-bormellenyben-pozol.html