A kutya ugatással jelez a környezetének. Az ugatás típusa mondja el nekünk, hogy pontosan miről is szeretne tájékoztatni bennünket az állat. Szakértőnk a videóban elmondja a legalapvetőbb tudnivalókat.

 Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

 

Harapós kutya: a gazdi az oka?http://www.life.hu/anyaskodj/20130214-oszton-vagy-tanult-viselkedes-a-kutya-agressziojanak-tipusai.html Így ismerheted fel, hogy öregszik a kutyád!http://www.life.hu/anyaskodj/20130205-a-kutya-oregedesenek-tunetei-onkontrollhiany-a-hallas-es-latas-funkcioinak.html A túlsúlyos kutya rövidebb ideig élhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130201-a-tulsulyos-kutya-elettartama-rovidebb.html Kutyamérgezés: Így ismerd fel!http://www.life.hu/anyaskodj/20130201-kutyamergezes-tunetei-bagyadtsag-etvagytalansag-hasmenes-hanyas.html Így beszél hozzád a kutyád! Értsd meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130117-a-kutya-kommunikacioja-innen-tudhatod-mit-mond-kedvenced.html Ezért veszélyes a tündéri kölyökkutyahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130117-orsofergessegre-a-kolyokkutyak-a-leghajlamosabbak-ami-az-emberre-is-veszelyes.html Télálló kutyaház: Így védd a kutyád a hidegtől!http://www.life.hu/anyaskodj/20121211-telallo-kutyahazzal-vedd-a-kutyad-a-hidegtol.html