luxusingatlan Alicia Keys énekesnő kastély apartman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Empire State of Mind énekesnője férjével, Swizz Beatz hiphopsztárral úgy döntöttek, lecserélik a nyüzsgő Soho negyedben lévő luxusotthonukat egy nyugodtabb külvárosi házra.

Alicia Keys és Swizz Beatz közel három év eltelte után úgy érezte, ideje továbblépni - már ami New York-i lakásukat illeti. A sztárpár már eladta a híres-hírhedt Soho negyedben lévő otthonát - melyet egyébként anno magától Lenny Kravitz zenésztől vettek meg, és amelyről itt láthatsz káprázatos képeket.

Házaséletüket immáron New Jersey-ben folytatják, egy nem kevésbé impozáns englewoodi kastélyban, melyet Eddie Murphy színésztől vásároltak meg 8 millió angol fontért.

Forrás: www.njmls.com
Forrás: www.njmls.com

A házról készült képeket nézd meg galériánkban!

Úgy tűnik, a pár nagyon boldog lesz új otthonukban, a 32 éves r&b énekesnő ugyanis elárulta, még mindig fülig szerelmes férjébe: "Ő egy hihetetlenül őrült és spontán ember, aki túlcsordul az életörömtől. Még soha nem találkoztam senki hozzá foghatóval" - árulta el Alicia.


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Szabadulna luxusotthonától a sztárpár - A villa azonban senkinek sem kellhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20121005-goncz-gabor-es-tatar-csilla-429-millio-forintert-hirdette-meg.htmlIlyen luxusban él a Men in Black sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130227-a-men-in-black-sztarja-tomy-lee-jones-szinesz-piacra.htmlHamarosan átveszi luxuskéglijét az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130211-kefir-a-vtech-egyuttes-enekese-par-honap-mulva-atveheti-lakasat.htmlMilliós luxusvillában pihen Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130212-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-karibszigeteki-mustique-luxus-nyaralohelyen.htmlSíelés a luxus jegyébenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20130117-utazas-program-szabadido-sieles-a-luxus-jegyeben.htmlIlyen luxusban él Kiss Ramóna!http://www.life.hu/szorakozz/20130118-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-luxusban-el-baratjanak-toth.htmlÍme Rihanna luxusotthonahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121220-rihanna-25-milliaros-hazat-vett-los-angeles-pacific-palisades-negyedeben.htmlÍme Angelina és Brad luxusotthonahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121116-ime-brad-pitt-szinesz-es-angelina-jolie-szineszno-otthona-kentben.htmlLeonardo DiCaprio luxusotthona Malibunhttp://www.life.hu/life/galeria/20121110-elado-leonardo-dicaprio-luxusotthona-malibun.htmlKristen Stewart luxusháza Los Angelesbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20121018-kristen-stewart-szineszno-uj-luxushaza-los-angelesben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.