Döbbenetes dolog történt a kis Jasmine Aiken-Burnikell-lel. A koraszülött baba 14 percig volt a klinikai halál állapotában, ám visszahozták az orvosok- írja a Daily Mail.

Még csupán 26 hetes terhes volt Jill Aiken, amikor beindult nála a szülés. A kismama rettenetesen megijedt, hiszen előző terhessége vetéléssel végződött. Ezúttal az orvosok még 5 napig képesek voltak késleltetni a szülést, ám amikor a kis Jasmine a világra jött, tragédia történt.

Forrás: Thinkstock

A baba nagyon kicsi súllyal született meg, és nem vert a szíve sem. Az orvosok 14 percig próbálták újraéleszteni, mire a hősies küzdelem végén Jasmine szíve verni kezdett. A kicsi vérátömlesztést kapott, majd vizsgálatok sorát végezték el rajta, melyek megállapították, hogy a baba teljesen egészséges, nem szenvedett agykárosodást. Mint később kiderült, Jasmine azért került a klinikai halál állapotába, mert a szívén volt egy lyuk, ám ez önmagától beforrt. A szülők végül 11 héttel a szülés után vihették haza a kisbabát. "Isten ajándéka nekünk Jasmine. Boldog vagyok, hogy velünk maradt" - mondta el a Daily Mailnek az édesanya.

Nézd meg a kicsi Jasmine fotóit itt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Botrány az óvodában: ki vigyáz a gyermekemre?http://www.life.hu/anyaskodj/20130306-botranyos-esetek-a-bolcsodekben-magyarorszagon-megdobbento-esemenyek-es-felhaborodott-szulok.html Demi Moore megkopasztja Ashton Kutcherthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130308-demi-moore-csunyan-ki-akarja-fosztani-ashton-kutchert-a-valas.html Miért érdemes Gangnam Style-ra fogat mosni?http://www.life.hu/anyaskodj/20130227-zeneszamok-hatasara-a-gyerekek-szivesebben-es-hatekonyabban-mosnak-fogat.html Ilyen sütiről álmodik minden lány?http://www.life.hu/anyaskodj/20130306-eskuvoi-torta-keszult-angliaban-a-torta-eletnagysagu-es-menyasszonyi-ruhat.html Kis híján elvetélt a szexi világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130307-kim-kardashian-valosagshow-sztar-rosszul-erezte-magat-es-attol-felt.html