homeopátia mítosz Robbie Williams diéta Kylie Minogue Elle MacPherson Gwyneth Paltrow fogyasztószer szépség fogyókúra akupunktúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmit nem érnek a sztárok fogyókúrás módszerei. Csupán mítosz, hogy a zöld tea, a különféle növényi kapszulák vagy az akupunktúra segítené a súlycsökkentést - erre a meglepő tényre jutott egy friss tanulmány. De akkor hogyhogy mégis olyan karcsúak a celebek?

Gwyneth Paltrow, Elle MacPherson - mi a közös bennük? Azon kívül, hogy szépek és csinosak, mindketten az akupunktúrára esküsznek, ha fogyásról van szó. Kylie Minogue a zöld teát kedveli, Robbie Williams pedig inkább természetes szerekhez nyúl. Az Exeter Egyetem tanulmánya szerint azonban ezek a "természetes" fogyókúrás módszerek, a zöld tea vagy a súlycsökkentő kapszulák nemhogy nem segítenek a kilók leadásában, de több bajt okozhatnak, mint hasznot - írja a Daily Mail.

AFP
AFP

Gwyneth Paltrow állítólag akupunktúrás módszerrel fogy

A tudósok alaposan megvizsgálták a fogyókúrás termékek összetevőit, és megállapították, hogy egyik sem alkalmas arra, hogy megszabadítson a hurkáktól. Bár a homeopátiás gyógymódok általában ártalmatlanok, néhány közülük fejfájást, álmatlanságot idézhet elő, ha gyógyszerrel együtt szedi őket az ember. Szakértők szerint egy hatalmas üzletről van szó, amelyben tipikusan azok válnak ártalmatlan áldozatokká, akik kétségbeesetten le akarnak fogyni. Mi ebből a tanulság? Az, hogy az egyetlen jó és garantált módszer a következő: egyél kevesebbet, edz többet!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Mit rejteget Gwyneth Paltrow?http://www.life.hu/szepulj/20130104-gwyneth-paltrow-furcsa-napszemuvegben.htmlGwyneth Paltrow a legjobban öltözött sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120914-gwyneth-paltrow-a-legjobban-oltozott-sztar.htmlErre senki sem számított! Kylie Minogue visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-kylie-minogue-ausztral-enekesno-visszavonul-es-kirugta-menedzseret.htmlSaját arcától képes kiborulni Kylie Minoguehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-kylie-minogue-ausztral-enekesno-kiborul-a-sajat-arcatol.htmlEljegyezte milliárdos pasija az ismert modellthttp://www.life.hu/szorakozz/20130311-elle-macpherson-szupermodellt-eljegyezte-gazdag-milliardos-ingatlanmagnas-baratja-jeffrey-soffer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.