2009 után ismét a Vogue címlapján pózol Michelle Obama. A first lady kifogástalanul néz ki, mint mindig, de ez alkalommal a fotók is ezt tükrözik.

Nem mindenkit győzött meg Michelle Obama első Vogue címlapja, amely a 2009. márciusi lapszámhoz készült. A first lady 2013-ban ismét a legnagyobb magazin borítóján szerepel. A képeket Annie Leibovitz sztárfotós készítette, akinek életéről itt olvashatsz bővebben. Obama asszony, aki nemcsak first lady, hanem a ma élő egyik legnagyobb stílusikon is, a saját ruhatárából választott egy darabot a címlapra. A ruha természetesen megmutatja Obama asszony kidolgozott felkarját is, amelyről az első pillanattól fogva ódákat zengtek. Michelle Obama egyébként nem az első amerikai elnökfeleség, aki a magazin elején pózol: Hilary Clinton volt az, aki először kötélnek állt még 1998-ban.

Forrás: www.vogue.com
Michelle Obama a Vogue címlapján 2009-ben és 2013-ban

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Új frizurával lepte meg a világot Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20130121-barack-obama-amerikai-elnok-beiktatasan-michelle-obama-uj-frizuraval-jelent.html Michelle Obama ruhabakijahttp://www.life.hu/szepulj/20130107-michelle-obama-ugyanabban-a-ruhaban-indult-hawaiira-mint-amiben-erkezett.html Obama 14 éves lánya valóságos divatikonná vált Amerikábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121210-esetlen-kamaszbol-amerika-divatikonjava-valt-barack-obama-lanya-malia-obama.html Barack Obama újabb négy évet kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20121107-ismet-barack-obama-az-amerikai-egyesult-allamok-elnoke.html Obama David Letterman vendége volthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120919-barack-obama-david-letterman-late-show-with-david-letterman.html Felháborító vagy ötletes? - Fedetlen keblű nőként került Michelle Obama a címlaprahttp://www.life.hu/legytrendi/20120829-michelle-obama-a-divatikon-first-lady-fedetlen-keblu-nokent-kerult.html Michelle Obama "leöltözte" Katalin hercegnőt az olimpiai fogadásonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-olimpia-es-divat-michelle-obama-divatos-es-trendi-ruhaja.html