Körfűrésznél hangosabban ugat a rekorder kutya

kutya Guiness rekord rekord ugatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie, az ausztráliai golden retriever csak ritkán kezd el csaholni. Szerencsére. Ugatásának hangereje egy körfűrész és egy sugárhajtású repülőgép hangereje között van.

A hangerőrekorder eb gazdája, Belinda Freebairn pénteken mutatta be az ausztrál médiának a Guinness-világrekordok tanúsítványát arról, hogy a hatéves kutya képes 113,1 decibellel ugatni. Ezzel elnyerte a világ leghangosabban ugató kutyája címet.

Thinkstock
Thinkstock

Ez a hangerő valahol a körfűrészé és egy sugárhajtású repülőgépé között van. Charlie 5,1 decibellel hangosabban ugat, mint a korábbi csúcstartó, egy Daz nevű németjuhász. A golden retriever tavaly októberben állította fel az új ugatási világrekordot. A szomszédok szerencséjére Charlie nagyon nyugodt kutya, jóformán sosem ugat - mondta a gazdi az ausztrál tévében.

Forrás: MTI

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.