Shakira és Gerard Piqué időről időre ellátja a rajongókat és a követőket friss képekkel a kis Milanról. A pici a napokban elérte a kéthónapos kort, így a büszke mami újabb képet osztott meg róla közösségi oldalán.

Milan megmutatta már a cipőcskéjét, majd pedig kenguruban kísérte el Shakirát a papa meccsére. Legutóbb is kint járt a Barcelona stadionjában, akkor egy közös családi fotót posztoltak a szülők.

Forrás: Instagram/shakira

Most azonban, hogy Milan elérte a kéthónapos kort, Shakira egyszerűen nem tudta megállni, hogy megmutassa kisfiát, akinek talán most először végre hatalmas, barna szemeit is láthatjuk. A csillogó szemű kisfiú egész biztosan jó géneket örökölt. A szeme már most a mamájáé, és reméljük, hasonlítani fog szexi papájára is, akiről egy különleges összállítást találsz a Napi hím oldalon.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Hangszigetelt szobában szül majd Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130321-kim-kardashian-valosagshowsztar-egy-egesz-korhazi-szintet-lefoglalt-gyermeke-szuletesehez.html Terhesen töltött virsli lett az énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-a-saturdays-enekesnoje-rochelle-humes-oriasi-pocakkal-is-enekel-a.html Bepánikolt a terhességtől Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-elarulta-hogy-nem-volt.html Lyukas talpú cipőben járjak az egyetemre?http://www.life.hu/anyaskodj/20130319-novekszik-a-szelsojobboldali-eszmeket-vallo-diakok-szama-magyarorszagon.html Mentőkötél pazarló csajoknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130312-penzugyi-tudatossag-nelkul-elo-nok-igy-sporolhatsz-tudatossaggal-tobb.html