Szülés után is szexi szirén Shakira

parfüm Párizs Shakira szülés család szépség Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira megmutatta, hogyan kell csúcsformában lenni szülés után két hónappal. Bőrnadrágba bújt, és bebizonyította, hogy ő még mindig dögös latin-amerikai díva.

Shakira feneke nem hazudik. A világsztár Párizsban, a divat egyik fellegvárában mutatta meg szülés utáni alakját. Bár az énekesnő és a focista Gerard Piqué kisfia még csak két hónapja jött világra, a sztár bombaformában van.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A kolumbiai híresség ragyogóan nézett ki feszes bőrnadrágjában. A 36 éves csípőtekerős énekesnő egyébként legújabb parfümjét mutatta be Franciaországban. Ezúttal szokatlan módon a picit nem vitte magával. Pedig Milan baba korábban még a papa focimeccsére is kiment szurkolni.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Hatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.htmlShakira kisfia Barca-mezben szurkolt apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130313-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-is-szurkolt.htmlShakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.htmlShakira babája puszit kap aputólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130205-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-babajarol-keszult-kep.htmlÍme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.