fashion week szemöldök frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség stylist önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Rosszul vagyok attól, hogy a pasik mindig azt mondják nekem, aranyos lány vagyok. Szexi akarok lenni, soha többé nem akarom azt a szót hallani, hogy aranyos" - kezdte történetét Bea, aki Nánási Pálnak és csapatának köszönhetően végre elérte a célját.  

Az "aranyos lány" skatulyából akart kilépni a 26 éves Bea, aki a hétköznapokban általában nadrágot hordott, sportosan öltözködött - de csakis az átalakítás napjáig. Rengeteg trükköt tanult, merészebb frizurára váltott, szoknyákat vásárolt és az életkedve is visszatért.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon

"Soha nem voltam 50 kiló és valószínű már nem is leszek, ennek ellenére próbálom elfogadni magam. De mindig éreztem, hogy hiányzik egy pici lökés ahhoz, hogy legalább egészséges szinten legyen az önbizalmam. Ezért jelentkeztem a programra" - mesélte a gyöngyösi lány a Life.hu-nak, aki elő akarta csalogatni a benne lévő igazi nőt.

A pénzügyi referensként dolgozó lány igencsak bátor volt a frizuráját illetően. A Moowhair fodrászával egyeztetve egy részen egészen rövidre nyírták a haját, a hosszabb tincseken pedig ráerősítettek a benne lévő vörös melírre. "Nyugodtan legyen vagány, mondtam, így végül a hosszából is vágtunk egy kicsit."

Bea álomszépnek találta a stylist által kiválasztott ruhát: "Nem vagyok nagy szoknyás, de ez a ruha nagyon tetszett. Szép vállrész, strasszkövek, és hozzá a magas sarkú cipő nagyon bejöttek nekem. A merész ruha mellé nem használtunk túl sok kiegészítőt, mindössze egy nagy, virágos fülbevalót kaptam."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a galériáért!

Törköly Anita sminkes a merész hajhoz és a ruhához visszafogott sminket készített. Több tippel is ellátta Beát azzal kapcsolatban, hogyan sminkelje magát, miként tartsa karban a szemöldökét, és hogy az alsó szempilláit minden esetben hangsúlyozza, ugyanis dúsak és hosszúak.

Bea, aki nagyon jól érezte magát az átalakításon, így írta le a napot: "Az önbizalomhiányom miatt döntöttem úgy, hogy életmódot váltok, visszanyerem a formám és ebben segített ez a nap is. Jól éreztem magam, mindenki kedves volt, és a félelmeim is hamar elszálltak. A barátaim tudták, hogy a hajammal kapcsolatban bátor vagyok, így azon nem lepődtek meg. Viszont azt észrevették, hogy megváltozott a kisugárzásom, viszatért az életkedvem és magabiztosabb lettem. Egyszerűen jó hatással volt rám az egész!"

Tetszik Bea átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Átalakítunk! Élete legszebb napját élhette újra Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130326-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szexi cuccba bújt Szilviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130319-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Végre igazi nő lett Bernadetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130311-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Stílust váltott anya és lányahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130305-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Új ember lett Alexandrahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130226-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nikolett kilépett a szürkeségbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130219-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.