Jennifer Lawrence mellei nem bírtak magukkal

mell Oscar-díj Jennifer Lawrence forgatás dekoltázs LifeNight Napos oldal villantás Boston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy kebleknek nem barátja a mély dekoltázs.

A mélyen dekoltált felső nem biztos, hogy mindenki számára jó ötlet. Gondolunk itt azokra, akikkel kegyesebben bánt el a sors ciciügyileg. Jennifer Lawrence-nek azonban esze ágában sincs takargatni csodás domborulatait, a kivágott ruhadarab azonban majdnem megviccelte a Napos oldal színésznőjét.
A 22 éves sztárt új filmjének forgatásán, Bostonban kapták lencsevégre, amikor az incidens történt. Bár a hetvenes évek stílusában készült ruha nagyszerűen állt Jenniferen, a képen látszik, nem hajolgatásra tervezték. A fotót itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Gitárral takargatja magát a divatbloggerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-lifenight-millie-mackintosh-a-made-in-chelsea-sztarja-es-divatszakerto.htmlDivatbotrányok: Teltek és észveszejtően szexisekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-divat-es-szepseg-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-duci-szepsegek-freja.htmlSzanaszét vágott ruhában a dögös modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-adriana-lima-brazil-modell-egy-dogos-szetvagott-ruhaban-pozolt-egy.htmlMicsoda test! Mihalik Enikő megmutatja melleit, és élvezi! (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130330-mihalik-eniko-magyar-modell-felmeztelenul-pozol.htmlFehérneműre vetkőztek a legdögösebb angyalokhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130328-lifenight-fehernemuben-fotoztak-behati-prinsloo-es-alessandra-ambrosio-modellt-a.htmlÉlettelen modellek a reklámokban (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130327-bizarr-fotok-halott-modellek-a-divatmarkak-reklamfotoin.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130326-gwyneth-paltrow-szineszno-meregdraga-tavaszi-ruhait-olcsobb-darabokkal-is-helyettesithetjuk.htmlNem szégyelli pluszkilóit Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-kim-kardashian-a-varandos-realitysztar-kijelentette-hogy-nem-szegyelli-testet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.