színésznő cici Rebel Wilson MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen bekattant Rebel Wilson. A kerekded színésznő nem elég, hogy cicit villantott az idei MTV Movie Awards díjátadóján, ráadásul duplán, még Iron Ladynek is beöltözött.

Aki eddig nem ismerte Rebel Wilsont, most biztosan megjegyzi a nevét. Az ausztrál színésznő az idei MTV Movie Awards díjátadójának háziasszonya volt. A ceremóniát egy látványos show-val nyitotta meg. A sztár egy domina hatású bőrruhába bújt, így repült be a helyszínre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rebel Wilson, az Iron Lady

A 27 éves színésznő ezután vetkőzni kezdett és meg sem állt addig, amíg a cicijei is szabaddá váltak. Ezek azonban csak műmellek voltak. Vicces ez a lány...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, az ausztrál színésznő egyébként az év felfedezettjének járó Arany Popcornt, a tökéletes hang elismerést és a legjobb musicaljelenetnek járó díjat vehette át.

Tarolt Bradley Cooper a filmes díjátadónhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-bradley-cooper-vehette-at-a-legjobb-szinesznek-jaro-elsimerest-az.htmlGyönyörű ruhák az Oscart követő partikonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscargalat-koveto-vanity-fair-es-eltohn-john-partijan.htmlÍme a 9 és a 86 éves Oscar-jelölt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-oscar-voros-szonyeg-minden-idok-legfiatalabb-es-legidosebb-jeloltje-quvenzhane.htmlJennifer Lawrence elesett, mielőtt átvette az Oscarthttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-jennifer-lawrence-terdre-esett-a-lepcson-az-oscardijatadon.htmlA legszebb sminkek és hajak az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscardij-atado-voros-szonyegen-felvomult-legszebb-sminkek-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.