Nagyon bizarr dolgot ken az arcára Victoria Beckham. A híresség bármit kipróbál, hogy szebb és fiatalabb legyen. Legutóbb például bárányméhlepény-kúra alá vetette magát. Ez az új trend?

Undorító dolgot kent magára Victoria Beckham. A focistafeleség, aki nemrég műttette meg a melleit, ezúttal bárányméhlepényből készített maszkot vitt fel az arcára. Ettől várja a csodát: a megfiatalodást és a szépséget.

Forrás: AFP

A kezelés óránként 185 fontot kóstált, ez átszámítva 65 ezer forint. Az egykori Spice Girlön kívül az X-Factor atyja, Simon Cowell is így harcol a ráncok ellen - írja a Daily Mail. De számos celeb kipróbált már merész módszereket. Kim Kardashian legutóbb a Drakula-terápiát alkalmazta. Katie Holmes pedig a csiganyálra esküszik. Ti melyiket vállalnátok be?

Victoria Beckham újra kés alá feküdthttp://www.life.hu/legykepben/20130406-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-tagja-megint-megmuttette-melleit.html Tökéletes szülő David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130307-david-es-victoria-beckham-a-legjobb-minta-minden-anyukanak-es.html Kim Kardashian mégis képes jól kinéznihttp://www.life.hu/legytrendi/20130414-kim-kardashian-terhes-valosagshow-sztart-csinos-ruhaban-fotoztak.html Lemeztelenítette hathónapos pocakját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130407-kim-kardashian-valosagshow-sztar-megmutatta-meztelen-pocakjat-hat-honapos-terhesen.html Nem szégyelli pluszkilóit Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-kim-kardashian-a-varandos-realitysztar-kijelentette-hogy-nem-szegyelli-testet.html