Egy darab ránc sincs Cindy Crawfordon

Cannes ránctalanítás szupermodell Cindy Crawford Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg bombanő bevonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford kortalan. A 47 éves szupermodell kisimult arccal, ragyogva érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra. Hogy csinálja, hogy ilyen bombaformában van?

Cindy Crawford időtlen szépség. A szupermodell már közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez (47 éves egészen pontosan), de még mindig csúcsformában van. Bebizonyította ezt a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitóestjén is. Az alakja tökéletes, homlokán egy darab ráncot sem lehet felfedezni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A híresség egy földig érő, ujjatlan, merész mellkivágású fehér ruhakölteményben vonult fel a vörös szőnyegen, a Nagy Gatsby című film vetítésére. A kétgyermekes anyuka azért nem csak a szerencsés géneknek köszönhetően néz ki ilyen jól. Néhány éve Londonban egy ránctalanító botoxkezelésen esett át.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Hercegné lesz a következő Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/szeress/20130501-kendra-spears-szupermodell-rahim-aga-kan-herceg-felesege-lesz.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-cindy-crawford-fiatalos-hetkoznapi-viselete.htmlA parti után is tündökölt Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-cindy-crawford-a-47-eves-modell-smink-nelkul-ment-a.htmlCindy Crawford Hollywoodban itta le magát - Sztárok szilveszterehttp://www.life.hu/legykepben/20130101-igy-unnepeltek-a-2012-szilveszteret-es-2013-elso-orait-a.htmlRagyogott a vörös szőnyegen Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130515-nicole-kidman-szineszno-remekul-nezett-ki-ahogy-bevonult-a-cannesi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.