Solange Knowles fashion week a nap cikke Nicole Kidman Carey Mulligan Emma Watson ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május közepén egyértelműen a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál uralja a divatot. Bár a sztárparádé még több mint egy hétig tart, azért volt miből szemezgetni, már ami a ruhákat illeti. A Life.hu heti divatmustrájában megmutatjuk a fesztivál első napjainak legemlékezetesebb kreációit.

Akik királylánynak öltöztek

Nicole Kidman vitathatatlanul az idei fesztivál egyik, ha nem a legjobban öltözött sztárja. A fekete kreációk után az ausztrál színésznő egy álomszép, királylányos Dior ruhában mutatta meg a romantikusabb énjét. Az összhatást egy színben a ruhához mesésen passzoló szintén Dior tűsarkúval tette tökéletessé. Imádtuk! Az indiai színésznő, Sonam Kapoor is a romantikus megjelenés híve: a barna szépség egy feltűnő Dolce & Gabbana ruhában bűvölte el a franciákat és bennünket.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Felnőtt a tinisztár

Emma Watson maga mögött hagyta a varázslóiskolát, ehhez kétség sem férhet. A Harry Potter-filmek színésznője a fesztivál egyik sztárja, hiszen itt debütál új filmjével, a The Bling Ring című mozival. Emma kétszer is belopta magát a szívünkbe az utóbbi napokban: igazán csinos volt a fekete-fehér Chanel kreációban, de remekül állt neki a lazább, rövid Christopher Kane ruha is.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Különleges dekoltázsok

Egy szokatlan dekoltázs mindennél jobban fel tud dobni egy amúgy egyszerű ruhát. Nicole Kidman fekete Alexander McQueen koktélruhájának dekoltázsa hihetetlen elegáns volt, és hasonlóan egyedi volt Carey Mulligan Balenciaga kreációjának felső része is.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Akiknek nem sikerült

Aimee Mullins modell és atléta jóindulattal sem nevezhető stílusosnak. Közönséges ruha, közönséges hátrésszel. Reméljük, legközelebb jobban átgondolja, miben jelenjen meg az év egyik legjelentősebb sztárparádéján. Hofit Golan tévésztár ruhája sem vehette fel a versenyt a filmcsillagokéval: a szőkeség úgy festett, mint egy műkorcsolyázó, aki még a vörös szőnyegen sem képes elszakadni a hivatásától.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik ötösre vizsgáztak

Nem kell ahhoz A-listás sztárnak lenni, hogy valaki elkápráztassa a közönséget. A bájos kínai színésznő, Fan Bingbing a pasztellsárga Elie Saab Couture ruhájában egyszerűen tündöklő volt. Másik nagy kedvencünk az a sejtelmesen átlátszó Stéphane Rolland estélyi volt, melyet Beyoncé húga, Solange Knowles viselt. Egy másik kínai sztárt, Zhang Ziyit a merészségért díjaznánk: ő egy Dior ruhában mutatta meg, hogy nem csak szépséges estélyi ruhában lehet valaki elegáns a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.