Cannes 2013 bugyi Cannes-i filmfesztivál Eva Longoria villantás divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i vörös szőnyeg évről évre kifog valamelyik ismert vagy kevésbé ismert sztáron. Cannes-ban megszokottak a divatbotrányok. Az idei első villantást Eva Longoria követte el.

A vörös szőnyeggel leterített, a "dicsőség huszonnégy lépcsőfokának" nevezet, a Fesztivál- és Kongresszusi palotába vezető lépcső igazi akadály Cannes-ban, amely még a legtapasztaltabb sztárokon is kifog. Szombaton Eva Longoriának nem sikerült villantás nélkül feljutnia a lépcsőn - hogy az előbb említetten vagy egy másikon, azt nem tudjuk. A színésznő túl magasra emelte a magasan felsliccelt ruhát, amikor megtörtént a baj. A legkínosabb, hogy a színésznő bugyit sem viselt. A róla készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva Longoria és az a bizonyos ruha

Elég sok mindent elmond a cannes-i filmfesztiválról és az ottani divatbotrányokról, hogy a Wikipedia külön fejezetet szentel a filmfesztiválról szóló szócikkében a fotósoknak és a kebleknek. A cannes-i filmfesztivál 1946-os indulása óta valóságos botránygyárrá nőtte ki magát a majd' másfél hetes rendezvény. 1988-ban Cicciolina borzolta a kedélyeket, 2002-ben Sharon Stone bugyi nélkül érkezett a vörös szőnyegre, de Brigitte Bardot bugyiját is láthattuk már Cannes-ban. Korábbi divatbotrányokról a Silouette bejegyzésében olvashatsz (18+).

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Lenyűgöző sminkek és frizurák Cannes-banhttp://www.life.hu/szepulj/20130517-frizura-es-sminkmustra-a-cannesi-nemzetkozi-filmfesztvialon-benne-van-nicole.htmlLövések dördültek Cannes-ban!http://www.life.hu/legykepben/20130518-panik-tort-ki-cannesban-ahol-egy-ferfi-riaszto-pisztollyal-lovoldozott.htmlDivatmustra a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-divatmustra-a-cannesi-filmfesztivalon-szerepel-benne-nicole-kidman-szineszno-es.htmlPalvin Barbi Cannes-ba készülhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130517-palvin-barbara-magyar-modell-ott-lesz-a-cannesi-filmfesztival-voros.htmlRonda lábaival sokkolt Cannes-ban a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130516-julianne-moore-szineszno-kilogo-labujjakkal-vonult-fel-cannesban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.