Új szakértő csapattal folytatódik a Life.hu jól ismert Átalakítunk! sorozata. Ismerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.

Kérdezz a Jónő Team szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, kitől szeretnél választ kapni.Fotó: Kántor KataKurucz Nikolett 13 éves korától hosszú ideig hajmodellkedett. A modellkedés során megismert legmagasabb szintű, tudatos, profi szakemberek munkája hatalmába kerítette. Évek teltek el, mire teljesen biztos volt abban, hogy neki is köztük a helye. Tudta, ha elkötelezi magát, azt csakis komolyan véve, elhivatottan teheti, és nagyon hosszú utat, rengeteg tanulást, fegyelmezettséget követel, ha olyan szakemberré szeretne válni, aki hiteles és magabiztos.

Tanulóéveit párhuzamosan több helyen töltötte, mesterénél Oravecz Misinél, valamint lehetősége volt arra, hogy a Schwarzkopf Akadémián más fodrászoktól tanuljon. Felemelő érzés volt számára, hogy olyan szakembereknek segédkezhet, mint Kovács Bea, Karika Zsolt, Prókai István, Matkovics Ferenc, Szűcs László, Rózsa Erzsébet, Muzsik Tibi és Kárpa Ilona. Tudásszomja folyamatosan nőtt, elég hamar a Schwarzkopf Junior Team tagja lett, ami azt jelentette, hogy bemutatófodrászként színpadra léphetett a nagyok mellett.

Később egy Magyarországon megjelenő új márka vezető szaktanácsadói és oktatófodrász pozíciójára kérték fel. Az üzleti élet mellett azóta is folyamatosan nemzetközi tréningeken, bemutatókon vesz részt. Első meghatározó élménye az volt, amikor Bécsben Dieter Kaiserrel elkészíthette az említett márka első trendkollekcióját, step by step hajvágással és hajfestéssel, kamerák és fotósok kíséretében, fantasztikus modellekkel. Meglévő tudását szívesen megosztja másokkal, és örül, ha tanulhat.

Kurucz Nikolett
Azért csatlakoztam A Jónő Teamhez, mert motivál, ha csapatban dolgozhatok. Sok kedves és hozzáértő ember fantasztikus dolgokat képes teremteni, tehát magát az Igazi nőt is!