Rafinált macskanő-jelmezben pózol Ördög Nóra. A műsorvezetőt férje, Nánási Pál örökítette meg. Kreatív és szexi képek lettek.

Így még sohasem láttad Ördög Nórát! A műsorvezető dögös énjét domborította ki, amikor Silly Catnek (Buta Cicának) öltözött fel párja, Nánási Pál fotós kedvéért. A kihívó és ötletes képek a férj új oldalára, a LimePost-ra készültek még egy éve, de csak most, a portál indulásakor kerültek nyilvánosságra.

Forrás: nanasi.hu/limepost
Ördög Nóri, a szexi cicanő

Nóri, aki május 6-án hozta világra első gyermekét, Nánási Micit, tollas macskanő álarcban és gyolcsba tekerve látható. Nánási Pál a következőt írta a képek alá: "Ez volt az első fotó, ami meghatározta, milyen stílusú sorozatokat szeretnék ide készíteni. Nóri minden percben inspirál, ő a tökéletes múzsa. Ez az online magazin senki és semmi mással nem indulhat, csak vele." Vajon a kis Miciről mikor láthatunk majd friss képeket?

 

A hónap fotója - Ördög Nóra kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-nemreg-szuletett-kislanyae.html Bájos fotó Ördög Nóra kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanyanak-micinek-tunderi.html Megszületett Ördög Nóra kislánya: Micihttp://www.life.hu/legykepben/20130513-megszuletett-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanya-nanasi.html Ördög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.html Megmutatta gömbölyödő pocakját Ördög Nórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130219-ordon-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-terhes-es-megmutatta-gombolyodo.html