Kim Kardashian 2 millió dollárt kér egy magazintól, amiben az első fotót láthatjuk majd nemrég született gyermekéről, Northról.

Szenzációs ajánlatot kapott Kim Kardashian. Egy magazin 2 millió dollárt adna a celeblánynak az első babafotókért. Kim és a rapper Kanye West babája néhány hete született meg, és ahogy a Life.hu is megírta, a North (röviden Nori) nevet adták neki szülei.

Forrás: Facebook/Khloe Kardashian
Kim és testvére, Khloe kutyusa szundikál

Úgy tűnik, a híresség igent mondott az exkluzív felkérésre, így hamarosan egy újság hasábjain láthatjuk majd a kislányt. A pénzt egyébként jótékony célokra fordítja majd - írja a Daily Mail. Korábban azt tervezte, hogy édesanyja, Kris Jenner show-jában mutatja be az újszülöttet. A mama most nagyot csalódott lánya döntése miatt.

 

Megkérte Kim Kardashian kezét Kanye Westhttp://www.life.hu/szeress/20130624-kanye-west-rapper-megkerte-kim-kardashian-celeblany-kezet-nehany-nappal.html Northnak hívják Kim Kardashian kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130621-kim-kardashian-and-kanye-west-ujszulott-kislanyat-north-westnek-hivjak.html Korábban szülte meg gyermekét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130615-kislanya-szuletett-kim-kardashiannak-es-kanye-west-rappernek-5-hettel.html Megeszi majd méhlepényét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-kim-kardashian-valosagshowsztar-szules-utan-meg-akarja-enni-mehlepenyet.html Megnyomorgatta Kim Kardashian lábfejét a cipőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-kim-kardashian-labfejet-osszenyomta-a-cipo.html