Az énekesnő úszott, biciklizett, futott, és megmutatta tökéletesen izmos testét. Nem semmi...

Sporty Spice rászolgál a nevére. Mel C a hétvégén egy női triatlonversenyen vett részt Londonban, és a nagy hőség ellenére a 39 éves sztár 400 métert úszott, 21,2 kilométert biciklizett és 4,2 kilométert futott. Elképesztően fitten vette az akadályokat.

Forrás: Northfoto

A verseny alatt pedig képet kaphattunk az egykori Spice Girl kockás hasáról és izmos testéről. Elképesztő, hogy egy gramm zsír sincs rajta. Ahogy a Life.hu is megírta, az egygyermekes énekesnő minden nap futással kezdi a reggelt, egyebek mellett ennek köszönheti formás izmait.

 

Férfias izmot növesztett az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130527-mel-c-enekesno-hatalmas-izmokat-novesztett.html Zsírégetés gyömbérrel - Próbáltad már?http://www.life.hu/ez-zsir/20130704-gyogynoveny-ami-segiti-a-fogyokurat-zsiregetes-gyomberrel.html A szex miatt olvadnak a kilók Mel B-rőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130711-mel-b-enekesno-a-szexnek-koszonheti-karcsu-alakjat.html Sikertörténet: Így fogyott magabiztosra Zsuzsihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130709-sikertortenet-igy-fogyott-magabiztosra-zsuzsi.html Címlapra kerülhet a magyar plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130711-botos-erika-magyar-plus-size-modell-a-dontoben.html