A testápolók mellett egyre inkább terjednek a testvajak. De miben is különbözik ez a két termék? Milyen előnyei vannak a testvajaknak? Milyen testvajat válasszunk? Ezekre a kérdésekre ad most választ a Life.hu.

Ahogyan a szakértők mondják, a legnagyobb különbség a testvajak és a testápolók között az állagukban keresendő. Általában a testápolók krémesek, és a flakonból kinyomva nem változik az állaguk. Ezzel szemben a testvajak általában zsírosabbak, és a test hőjének következtében puhábbá, kenhetőbbé válnak. Ha egy átlagos testáplót és testvajat hasonlítunk össze, akkor elmondható, hogy az utóbbi zsírosabb, így jobban táplál, és elegendő ritkábban használni. Ez nem elhanyagolható információ, hiszen a testvajak ára sokszor több ezerre rúg, de ha a vásárláskor mérlegeljük, hogy hetente hányszor is kell használnunk, meddig is tart a hatásuk, akkor sokszor arra juthatunk: megéri.


1. Baba testvaj - The Body Shop 5.390 forint
2. Organikus kakaóvaj -Mannaszappan 2.290 forint
3. Vaníliás testvaj - H&M 990 forint, 4. Illatos testvaj - The Body Shop 5.890 forint
2. King of Skin testvaj - Lush 2.190 forint
6. Duo testvaj acai gyümölccsel - The Body Shop 4.890 forint

Vásárolhatunk organikus kakaóvajból készült testvajat, de akár olyat is, amihez olyan természetes összetevőket kevertek a gyártók, amelyek még inkább táplálják, nyugtatják vagy éppen hidratálják a bőrt. Találunk a kínálatban olyan terméket, amit aloe verával dúsítottak, de olyat is, amihez éppen szójaolajat vagy kendermagolajat kevertek. Ezen kívül van virágokkal, banánnal, sőt még kakaóval illatosított is. A nagyon érzékeny bőrű felnőttek pedig találnak csecsemőknek kifejlesztett testvajakat is. A lényeg, hogy testvajak tekintetében is a bőrünknek megfelelő terméket válasszunk.

Az igazi férfi lába szőrös, hónalja csupaszhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130619-csajvelemeny-milyen-ferfi-testreszeket-szeretnek-a-nok-szorosen-es-csupaszon.html Ételek és italok, amitől szép, aranybarna bőröd leszhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130604-szepen-lebarnult-bor-vitaminok-es-a-legjobb-napozoszerek-segitsegevel.html Gyönyörű nők, akik nem szégyellik, ha szőrösekhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130418-sztarok-a-tulzott-szortelenites-ellen-modellek-es-szinesznok-akik-nem.html Helló, szeplős! A világ legszexibb bőrhibájahttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130411-a-legszebb-szeplos-modellek-ne-szegyelld-a-szeploket-inkabb.html Filléres szépítőszerek a patikábólhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130405-olcson-kaphato-szepitoszerek-a-patikabol-hidratalo-arckrem-gyogynovenyes-arcpakolas-testapolo.html A kivitől ragyog a legszebben a bőröd!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130325-napi-harom-adag-zoldseg-es-gyumolcs-fogyasztasa-ugyanazt-az-egeszseges.html