"Úgy gondolom, nem egyedi történet az enyém. Csak nem hallani hasonlókat, azért osztom meg veletek, talán más is jár hasonló cipőben. Szexualitással kapcsolatos probléma, szemérmesek az emberek, főleg, ha szokatlan a felállás." A Bezzeganya blog egyik anyukája olyan problémáról beszél, amiről a legtöbben hallgatnak...

A párommal gimnázium óta ismerjük egymást. Hamar összejöttünk, a testiség is kezdettől fogva jelen volt, bár szigorúan csak a petting szintjéig. Aztán többször szétváltak útjaink (én szakítottam, majd kértem magam vissza), mígnem az egyetem végén ismét egymásra találtunk, immár végleg. A külön töltött időben én "kalandoztam", neki nem volt más lánnyal kapcsolata, bár volt, akinek ő tetszett és próbálkozott is az akkor szingli párommal. De ő rám várt, azt mondta, hogy anno rögtön tudta, hogy én vagyok számára az igazi. Sokáig együtt éltünk, majd összeházasodtunk. Szépen éltünk, volt munka, amit szerettünk, kicsi, de saját lakás, boldogok voltunk, a szex is remek volt. Sok gyermeket szeretett volna, míg én kettőt terveztem, ráhagytuk, majd alakul.

Forrás: Thinkstock

Több vetélés után az első kihordott terhességet végiggörcsölgettem, sok panaszom volt, féltünk az újabb vetéléstől, emiatt szex nem volt a terhesség alatt. Na de utána sem kezdeményezett többet. Ha én közeledtem, elfogadta, ennyi. Én nem hagytam el magam, csinos voltam, vagyok most is, ez nem lehetett akadály. Kérdeztem szépen, aztán persze kiakadtam, sírdogáltam sokat, de nem tudott/akart magyarázatot adni. Nem tudja, miért van így, tudja, hogy nem jó így nekem, de egyszerűen így van és kész, nincs késztetése - ennyi választ kaptam.

Hogy hogyan lett mégis három gyermekük és azóta miért nem mer kezdeményezni sem a Bezzeganya blog anyukája, azt ITT elolvashatod.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!A bukósisak mentette meg a gyerekem életéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130716-bezzeganya-a-bukosisak-mentette-meg-a-gyerekem-eletet.html A játékfüggő anya elverte a család pénzéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130709-bezzeganya-blog-a-jatekfuggo-anya-elverte-a-csalad-penzet.html Anya, te is meg fogsz halni?http://www.life.hu/anyaskodj/20130703-bezzeganya-blog-anya-te-is-meg-fogsz-halni.html Svédországban kinyalják a fenekünket a szülésnélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-bezzeganya-blog-svedorszagban-bezzeg-kinyaljak-a-fenekunket-a-szulesnel.html Remélem, a gyerekkel együtt megdöglesz!http://www.life.hu/anyaskodj/20130620-bezzeganya-blog-remelem-a-gyerekkel-egyutt-megdoglesz.html Anya, mondhatom azt, hogy a picsába?http://www.life.hu/anyaskodj/20130611-bezzeganya-blog-gyerekek-es-karomkodas-anya-mondhatom-azt-hogy-a.html Nem akarok 200 ezret fizetni a szülésemért!http://www.life.hu/anyaskodj/20130517-bezzeganya-blog-kismama-es-halapenz-jogos-sok-szazezret-fizetni-a.html Apja kezében halt meg a kisfiamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130502-bezzeganya-blog-apja-kezeben-halt-meg-a-kisfiam.html Mit csináljak a fiam fütyijével?http://www.life.hu/anyaskodj/20130212-bezzeganya-blog-mit-csinaljak-a-fiam-futyijevel.html A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.html