Kislánya született Penélope Cruznak

kisbaba Penélope Cruz szülés Javier Bardem brit trónörökös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő ugyanazon a napon hozta világra gyermekét, mint a brit hercegnő a királyi bébit. Csak kicsit csendesebb körülmények között...

Megszületett Penélope Cruz és Javier Bardem második gyermeke - ugyanazon a napon, mint Katalin és Vilmos kisfia, a brit trónörökös. Sőt, a napokban világra jött VV Ágica kisbabája is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lehet, hogy a Life.hu indította be a szülést a spanyol színésznőnél, mert hétfőn megírtuk, hogy a híresség mindenórás. Most pedig a sztárpár szóvivője megerősítette, hogy kislányuk született. A baba nevét egyelőre homály fedi. A színészházaspárnak már van egy kétéves kisfia, Leo.

Mindjárt szül Penélope Cruz ishttp://www.life.hu/anyaskodj/20130722-penelope-cruz-spanyol-szineszno-barmelyik-pillanatban-szulhet.htmlPenélope Cruz lesz a legöregebb Bond-lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130604-penelope-cruz-spanyol-szineszno-lesz-a-legidosebb-bondlany-az-uj.htmlPenélope Cruz férje lelki társahttp://www.life.hu/life/galeria/20130425-fotokon-akkor-es-most-penelope-cruz-spanyol-szineszno-a-vicky.htmlKamerák előtt szexelt Penélope Cruz (18+)http://www.life.hu/szeress/20130424-lifenight-penelope-cruz-szineszno-fedetlen-mellekkel-forgatott.htmlA 7. hónapban is gyönyörű Penélope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-penelope-cruz-szineszno-mar-a-hetedik-honapban-jar-masodik-gyermekevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.