Pakisztánba költözött volna Diana hercegnő

címlap szívsebész pakisztáni szerelem Diana hercegnő költözés Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem 16 évvel a halála után a szívek királynője még mindig a legnagyobb magazinok borítóján landol, és micsoda címlapsztorit csinál!

Dianának, Károly walesi herceg első feleségének állít emléket a Vanity Fair. Csaknem 16 évvel halála után a gyönyörű hercegnő a magazin szeptemberi számának borítóján mosolyog.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Lady Di minimál sminkben, rá jellemző Mona Lisa-mosolyával ragyogja be a címlapot. Az újságban Diana szerelmeiről cikkeznek. Egyebek mellett arról a pakisztáni szívsebészről, Hasnat Khanról esik szó, akivel két évig voltak együtt 1995-től 1997-ig. Jemima Khan, Diana közeli barátja és Hasnat unokatestvérének egykori felesége elárulta, hogy a fiatal hercegnő hozzá akart menni a sebészhez, még Pakisztánba is elköltözött volna érte. A konzervatív pakisztáni családból származó férfi azonban tartott ettől a kapcsolattól és az állandó rivaldafénytől, így a pár végül különvált. Ahogy a Life.hu is megírta, a szívek királynője 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban.

Gyönyörű smink nélkül Kim Basingerhttp://www.life.hu/szepulj/20130730-kim-basinger-amerikai-szineszno-gyonyoru-smink-nelkul.htmlSzürke egérré változott a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130729-szurke-egerre-valtozott-a-szupermodell-leonardo-dicapro-exe-bar-refaeli.htmlBikiniben lazult a hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130729-beatrix-yorki-hercegno-egy-jachton-napozott-kedvese-dave-clark-tarsasagaban.htmlEzért vág mindig savanyú képet Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130723-nem-mindig-unottak-es-rosszkedvuek-a-savanyu-arcot-vago-emberek.htmlRihanna megint elénk tárta bájaithttp://www.life.hu/szepulj/20130724-rihanna-enekesno-melleit-mar-svedorszagban-is-ismerik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.