Megszülte babáját egy marokkói nő egy Olaszországba tartó repülőgépen.

Eggyel több utasa lett egy repülőgépnek, amely Casablancából Bolognába tartott. Egy marokkói nő ugyanis életet adott kisfiának - jelentette a MAP marokkói hírügynökség. A 39 éves kismama vasárnap röviddel a felszállás után kezdett el vajúdni.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

A baba a leszállás előtt nem sokkal jött a világra. A gép személyzete és egy bába (aki véletlenül a gépen volt az utasok között) segített a szülésnél. A szülés miatt a gép Barcelonában megszakította útját, a nőt és az újszülött apróságot pedig a Sant Joan de Deu kórházba szállították. A légitársaság szerint mindketten jól vannak. A gép 50 perccel a leszállás után folytatta útját Bolognába. Vajon a baba milyen nemzetiséget kap majd ajándékba?

 

Dráma - 8 csecsemő halt meg Miskolconhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130813-8-csecsemo-halt-meg-a-miskolci-koraszulottosztalyon-a-mult-heten.html Cicapofon: komoly fertőzéseket okozhathttp://www.life.hu/anyaskodj/20130724-a-macskak-parzasakor-elofordulo-harcok-kozben-komoly-fertozest-kaphat-el.html Korai császármetszés vár a valóságshow-sztárrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-katie-price-valosagshowsztar-komplikaciok-miatt-hamarabb-hozza-vilagra-negyedik-gyermeket.html Kislánya született George Lucasnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-george-lucas-filmrendezo-es-felesege-mellody-hobson-kislanya-megszuletett.html A családról mesélt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-victoria-beckham-divattervezo-a-vogue-cimlapjan-pozol-es-a-csaladjarol.html