fashion week modell Claudia Schiffer Christy Turlington Dita Von Teese LifeNight Naomi Campbell szépség Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christy Turlington, Claudia Schiffer, Naomi Campbell és Elizabeth Hurley - mi a közös bennük? Mind gyönyörűek, mindannyiukért megőrülnek a férfiak, és mind közelebb állnak az ötvenhez, mint a harminchoz. Mégis ők pózolnak a legnagyobb divatházak színeiben.

Nemrég a Calvin Klein számára állt modellt fiatalokat megszégyenítő alakkal Christy Turlington, nem sokkal később pedig a 43 éves Melanie Sykes mutatta meg magát az Ultimo fehérneműiben. A 44 éves és szuperdögös Helena Christensen a Triumph kedvéért vált meg néhány ruhadarabjától - a férfiak nem kis örömére. Azonban nem ők az egyedüliek, akik közelebb vannak az ötvenhez, mint a harminchoz, mégis szívesen választják arcukként a legnagyobb divatházak.

Forrás: Triumph
Forrás: Triumph

A blogon futó összeállításban, amelyet ide kattintva nézhetsz meg, nemcsak a még mindig dögös Naomi Campbellt és Claudia Schiffert csodálhatod meg hiányos öltözékben, hanem a 48 éves Elizabeth Hurleyt és a burleszkkirálynő Dita Von Teese-t is. Gyönyörűbbek, mint valaha!

Ismert lett a modell, mégis magányoshttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-cimlaplany-cimu-verseny-gyoztese-alexa-uj-musorban-a-a.htmlEgy szál combfixben meztelenkedik a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-lifenight-sigrid-agren-modell-a-numero-magazinban-meztelenul-pozol.htmlRémálomba torkollott a modell fotózásahttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-lifenight-meztelenul-akartak-lefotozni-palyaja-kezdeten-16-evesen-linda-evangelista.htmlMeztelen fotósorozat a brit szupermodellrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130830-jourdan-dunn-brit-szupermodell-meztelenul-pozolt-egy-magazinban.htmlKitálalt a divatvilágról a veterán modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130830-carre-otis-egykori-modell-a-divatvilag-sotet-oldalarol-meselt-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.