Victoria és David Beckham tündéri kislánya az első sorból nézte végig a mama divatbemutatóját. Harper egyszerűen gyönyörű!

Kattanj rá a Szexpázsit blogra!  Szexi sztárpapák és cuki gyerekeik


Nehéz volt Victoria Beckham divatbemutatóját követni a közönségnek a New York-i divathéten. Az első sorban ugyanis ott ült a mindig sármos David Beckham, aki ölében tartotta kislányát, a kétéves Harpert. Annyira édesek voltak együtt, nehéz volt nem őket bámulni. A kislány egyébként rendszeresen látogatja divattervező anyukája bemutatóit, szinte kabala lett.

Forrás: Instagram/Victoria Beckham
Harper a papa ölében, mellettük Anna Wintour

Az imádnivaló kislány megjelenése természetesen kifogástalan volt a jeles eseményen: egy sápadtkék nyári ruhát viselt, hosszú haját pedig kontyba fogták. Még a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is mosolyogva (!) csodálta a cuki apróságot.

A családról mesélt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-victoria-beckham-divattervezo-a-vogue-cimlapjan-pozol-es-a-csaladjarol.html Ezért vág mindig savanyú képet Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130723-nem-mindig-unottak-es-rosszkedvuek-a-savanyu-arcot-vago-emberek.html Mégis ember Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130624-victoria-beckham-divattervezo-vegre-bebizonyitotta-hogy-tud-mosolyogni.html Victoria Beckham lett az évtized nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20130605-victoria-beckham-divattervezot-valasztottak-az-evtized-nojenek-a-glamour-galan.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html