Orbán Ráhel elegáns menyasszonyi ruháját és különleges cipőjét látva sokan kíváncsiak, honnan választotta ezeket Orbán Viktor miniszterelnök lánya a nagy napra. Korábban már kiderült, hogy a ruhát Sármán Nóra tervezte, most már azt is tudni lehet, hogy a cipőt Vágó Réka álmodta meg.


Valami kéket egészen biztosan viselt Orbán Ráhel az esküvőjén, hófehér platform cipője sarka ugyanis ilyen színű volt. Vágó Réka cipőtervező, aki a Life.hu Sztárgardrób sorozatában is szerepelt, márkája Facebook-oldalára posztolta annak a különleges topánnak a fotóját, amelyet a menyasszony is viselt a nagy napon.

Forrás: Facebook/rekavago, MTI/Burger Barna
Az esküvőről készült legfrissebb fotókért kattints ide!

"Menyasszonyi cipőt általában hat-nyolc hétre vállalok, ehhez képest most nagyon gyorsan kellett dolgozni: három hét alatt készült el a fehér cipő. Először az volt meg, ki tervezze a ruhát és csak később derült ki, hogy nagyon szeretne rekavago cipőt" - árulta el Vágó Réka, aki a munka során természetesen egyeztetett a ruhát tervező Sármán Nórával is, hogy az összkép tökéletes legyen. A lakodalomban aztán lekerült a hófehér cipő, helyette egy óarany lábbelit viselt az újasszony - tudtuk meg a tervezőtől.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

 

Ilyen volt messziről Orbán Ráhel lagzijahttp://www.life.hu/szeress/20130908-igy-nezett-ki-messzirol-orban-rachel-lagzija.html Sármán Nóra tervezte Orbán Ráhel ruhájáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130907-orban-rahel-menyasszonyi-ruhajat-sarman-nora-divattervezo-almodta-meg.html Az első fotó Orbán Ráhel tanyasi lagzijábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130907-orban-rahel-es-tiborcz-istvan-elso-kozos-fotoja-a-tanyan.html Gyönyörű menyasszony volt Orbán Ráhelhttp://www.life.hu/legykepben/20130907-orban-rahel-es-tiborcz-istvan-eskuvoje-ferjhez-ment-orban-viktor.html Férjhez ment Orbán Ráhelhttp://www.life.hu/life/galeria/20130907-orban-viktor-miniszterelnok-lanya-orban-rahel-ferjhez-megy-kepeken-a.html Már pénteken férjhez ment Orbán Ráhelhttp://www.life.hu/legykepben/20130907-orban-rahel-polgari-szertarason-ferjhez-ment-tiborcz-istvanhoz.html Nem lesz fényűzés Orbán Ráhel esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130905-hagyomanyos-lagzira-keszul-orban-viktor-miniszterelnok-lanya-orban-rahel.html