Buddhista jelképet varratott két melle közé az énekesnő. Steiner Kristóf próbálta megfejteni, mit jelenthet Gabi számára a tetkó.

Tóth Gabi egyedi tetoválással lepte meg magát. Nemrég egy Om jelet varratott a mellei közé, amivel fontos gondolatokat szeretne átadni.

Forrás: Instagram/tothgabi
Tóth Gabi az Om jellel

Az énekesnő, akár egy kaméleon, szereti változtatni a külsejét. Legutóbb az X-Faktor mentori székében hátra simított, barna hajjal és visszafogott ruhában bírálta a tehetségkutató versenyzőit. A tetoválások pedig egyáltalán nem állnak távol tőle. Korábban egy méretes mikrofont varratott a combjára, amiről első ránézésre más juthat az ember eszébe...

Forrás: Instagram/tothgabi
Készül a mikrofonos tetkó

Tóth Gabi legutóbb egy vallási szimbólumot választott. "Éppen a hátán lévő korábbi tetoválását javítottam, amikor bedobta az ötletet, hogy csináljunk egy Om jelet is. Nála előfordul, hogy hirtelen ötlettől vezérelve varrat magára valamit, de ezt már régóta tervezte" -  mesélte a Borsnak a tetoválóművész, Urbán Kata. Kerestük Gabit, de nem volt hajlandó elmesélni, miért ezt a szimbólumot választotta. Az Izraelben élő Steiner Kristóf viszont segített a tetoválás értelmezésében. "Az Omról egész könyvek szólnak, így nehéz egy mondatba sűríteni a jelentését, de alapvetően a világ teremtésének a magját jelképezi, emellett a harmadik szem - azaz a tudatosság - mantrája is. Gabi úgy fogalmazott, hogy Om-testvérek lettünk" - tette hozzá Kristóf.

Katie Holmes teljesen kimerülthttp://www.life.hu/szepulj/20130919-katie-holmes-amerikai-szinesznot-nyuzottan-faradtan-kaptak-lencsevegre.html Jónő blog: Ingből soha nem elég!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130917-jono-blog-ingbol-soha-nem-eleg.html Így leszel igazán vonzó: Top 10 szépségtipphttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130916-takacs-nora-szakertoi-level-top-10-szepsegtipp.html Vodkával szépül Eva Herzigovahttp://www.life.hu/szepulj/20130916-eva-herzigova-topmodelll-elarulta-szepsegtitkat-vodkaval-szepul.html Származása miatt támadják az új Miss Amerikáthttp://www.life.hu/szepulj/20130916-nina-davulurit-az-uj-miss-amerikat-tamadjak-sokan-indiai-szarmazasa.html