Saját tervezésű darabjaiban pózol a fehérneműmániájáról híres burleszktáncos.

Igazi csábítóként pózol Dita Von Teese az általa tervezett Von Follies fehérneműk őszi-téli kampányfotóin. A burleszktáncos szexis képeit elnézve nehéz elhinni, hogy a napokban ünnepelte 41. születésnapját.

Forrás: Von Follies

Marilyn Manson exfelesége köztudottan rajong a fehérneműkért. Egy korábbi interjújában elárulta, 16 éves kora óta gyűjti a szebbnél szebb darabokat. A Von Follies márkát 2012-ben alapította azzal a céllal, hogy a vintage stílus jegyében készült fehérneműkkel egy kis csáberőt csempésszen a hölgyek szekrényébe és egyben hálószobájába. És hát kitől mástól fogadnának el ilyen tanácsot, ha nem Dita Von Teese-től?

Vetkőzve énekel Dita Von Teesehttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-vetkozve-enekel-dita-von-teese-a-burleszk-koronazatlan-kiralynoje.html Divatbotrányok: Dita Von Teese átverte az állatvédőkethttp://www.life.hu/legytrendi/20120913-divat-es-botranyok-dita-von-teese-a-hofeher-boru-szriptiztancosno.html Dita Von Teese és a pezsgőspohár (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120914-pezsgospoharban-sztriptizel-dita-von-teese.html Búcsút intett melltartójának a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-helen-flanagan-brit-modell-es-szineszno-bucsut-intett-melltartojanak-es.html A modell, aki hízik divatbemutató előtthttp://www.life.hu/szepulj/20130920-lindsay-ellingson-a-victorias-secret-modellje-hizasba-kezdett-a-divatbemutato.html