Nemcsak Reese Witherspoon, hanem Penélope Cruz, Melissa McCarthy és Marion Cotillard is szerepel az ismert női magazin hollywoodi különkiadásában.

Hat színésznő, hat címlap. Az amerikai Elle nemcsak borítóra tette, hanem karrierükről és a celeblétről is kifaggatta hollywoodi különszámában Reese Witherspoont, Penélope Cruzt, Marion Cotillardot, Mellisa McCarthyt, Shailene Woodley-t és Naomie Harrist.

Forrás: www.elle.com
Reese Witherspoon az Elle különszámában

"Pár éve vettem észre, hogy a mozikban nem sztárokként látom a nőket. Ők inkább a srácok barátnői vagy ilyen-olyan feleségei. Azt gondoltam, hogy jézusom, ha ezt nem töröm meg és nem kezdek el filmezni, mit fog látni a mozikban a lányom?" - mondta Reese Witherspoon a magazin novemberi számában. És hogy mit gondol az immár kétgyermekes Penélope Cruz a sztárságról?

Forrás: www.elle.com
Penélope Cruz a magazin különkiadásában

"A sztár szó mindig idegenül és szürreálisan hangzott számomra, mivel szülőhazámban nem sztárnak, hanem színésznek számítok" - árulta el a színésznő, aki ugyan nemrég adott életet második babájának, nemrég mindenkit elkápráztatott, amikor csúcsformában vonult végig a vörös szőnyegen. Ha kíváncsi vagy a többi színésznőről készült fotóra, ide kattintva megnézheted őket.

Egy színésznőt is becserkészett SPhttp://www.life.hu/legykepben/20130911-eder-krisztian-muveszneven-sp-nem-akar-zenevel-foglalkozni.html Súlyos beteg, mégsem keseredik el a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130925-pecsi-ildiko-eletszeretetrol-gyerekkorarol-baleseterol-a-gyogynovenyek-a-mez-jotekony.html Így öregszik egy hollywoodi színésznőhttp://www.life.hu/life/galeria/20130924-igy-oregszik-egy-hollywoody-szineszno-lauren-bacall.html Kifutóról Hollywoodba - Modellből lett színésznőkhttp://www.life.hu/szepulj/20130912-angelina-joliecameron-diazliv-tylermilla-jovovich-palvin-barbara-modellkent-kezdtek.html Megmutatta melleit a visszafogott színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130914-maggie-gyllenhaal-es-peter-sarsgaard-az-estee-lauder-modern-muse.html Egész nyáron rehabilitálódott a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-gubas-gabi-szineszno-egesz-nyaron-a-konyoket-rehabilitalta.html