fashion week Záray Kata Takács Nóra Kurucz Nikolett Benedek Berta Flóra Átalakít a Jónő Team stílus Kántor Katalin átalakulás Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új csapattal folytatjuk az átalakításokat hétről hétre. A Jónő Team két új stylisttal bővült: Záray Katával és Benedek Berta Flórával. Ennek örömére szerveztünk egy átalakítós napot. Csak és kizárólag magunknak...

Mint minden társaságnak, nekünk is nagyon jót tett, hogy egy teljes napot együtt tudtunk tölteni. Mondhatnám, amolyan csapatépítő tréningen vettünk részt, annyi különbséggel, hogy nálunk nem előadások és játékok kovácsolták az egységet, hanem sminkelés, tupír, hajlakk, fotózás, forgatás és sok nevetés. Bevallom, jó érzés volt kicsit magunkkal is foglalkozni. Azt hiszem, a jövőben több ilyet tartunk majd!

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

A Jónő Team az átalakítás előtt - Kattints a többi fotóért!

Amikor arról kérdeztem őket, hogy miként élik meg az átalakításokat, Oszi nagyon izgatott lett: ,,Impressive Instant! A várva várt átalakítós napon mindig izgatott vagyok, hisz a jelentkezési lapon is érezhető picit az emberek óvatossága, zárkózottsága, olykor közvetlen, laza hangvétele. A kezdeti félénkség hamar oldódik nálunk, mert szerintem a legnagyobb hajtóerőnk, hogy 100%-osan az egyénre figyelünk, mindannyian kíváncsiak vagyunk. Bárhonnan is jön a jelentkező, hamar átadja magát nekünk, mert mi szívvel-lélekkel megmutatjuk a lehetőségeit, figyelembe véve a saját egyéniségét. Lépésről lépésre, egyik szakembertől a másikig fantasztikus átalakuláson mennek keresztül. Engem boldogsággal tölt el, hogy mindenkinek meg tudjuk mutatni a rejtett kincseit. A legtöbb ember általában a 'jól bevált' sémarendszerben éli a mindennapjait, és sokszor észre sem veszi, hogy minden megváltozott körülötte. A legfontosabb szerintem a helyes önértékelés, és az, hogy ne akarjunk másnak látszani, hanem szeressük meg önmagunkat. Oly sok keserűség lakozik azokban az emberekben, akik nem foglalkoznak magukkal. Az, ahogyan magára gondol valaki, meglátszik a küllemén, az öltözékén. A szépség a hozzáállás művészete. A folyamatos változás maga az élet. Ezért lényegesnek tartom, hogy folyamatosan figyeljünk magunkra, az érzéseinkre, a vágyainkra, és éljük is meg őket. Rengeteg sorsot látunk, és elmondhatom, hogy számtalan tartalmas beszélgetésen vagyunk túl megannyi csodás emberrel. Sőt, jó párral tartjuk is a kapcsolatot az átalakításon túl is."

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!


Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

A megújult csapat

A Jónő Team új stylistjai, a Fashion Donor csapat tagjai is izgatottan várták az első közös napunkat. Élményeikről, tapasztalataikról ők a következőket mesélték: "A stylistmunkák közül az egyik legkedvesebb számunkra az átalakítás. Azon munkálkodunk, hogy a szerencsés kiválasztottakat a megfelelő ruhadarabokba bújtassuk attól függően, milyen a testalkatuk, a személyiségük, és milyenek a tónusaik. Azért csatalkoztunk a Jónő Teamhez, hogy egy csapatként megannyi ember életét színesítsük, varázsoljuk tökéletessé. Nekünk is felfrissülést jelentett ez a nap, ami csak rólunk szólt. Eleinte rémisztő volt a kamera másik oldalán állni, de a nap végére igazi hercegnőként éreztük magunkat."

A folyamatos változás maga az élet - mondta Oszi, és milyen helyesen. Mindenkinek szüksége van néha egy kis felfrissülésre, egy napra, ami csak róla szól. Várunk tehát mindenkit sok szeretettel a következő átalakítós napokra az új Jónő Teammel - mert megújulni jó!

Átalakít a Jónő Team: vonzó anyuka lett Krisztahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131007-atalakit-a-jono-team-bombaformaban-ter-vissza-kriszta.htmlÁtalakít a Jónő Team: Hajrá, Saci, csak így tovább!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130930-atalakit-a-jono-team-hajra-saci-csak-igy-tovabb.htmlÁtalakít a Jónő Team: Ilyen egy ragyogó nagyihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130923-atalakit-a-jono-team-vegre-megtalalta-onmagat-edit-a-nagymama.htmlÁtalakít a Jónő Team: Újjászületett Brigihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130917-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-ujjaszuletett-brigi-a-30.htmlÁtalakít a Jónő Team: Végre ragyog Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130910-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-ragyogasra-vagyott-katalin.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.