A 40 éves színésznő 14 éves lányával, Lilyvel és férjével, Len Wisemannel vett részt egy hétvégi partin.


Szinte hihetetlen, hogy repül az idő. Kate Beckinsale hétvégén a 2013-as Pink Partyn tette tiszteletét, ahová nemcsak férje, Len Wiseman rendező tartott vele, hanem tüneményes nagylánya, Lily Mo Sheen is.

Forrás: AFP
Kate Beckinsale lányával és férjével

Anya és lánya fantasztikusan mutattak egymás mellett a vörös szőnyegen. A Pearl Harbor színésznője egy stílusos, hosszú piros ruhát húzott az eseményre, míg lánya egy pánt nélküli, aranyban pompázó koktélruhában ragyogott édesanyja mellett.

Kiállították a régi korok vibrátoraithttp://www.life.hu/szeress/20131020-kulonleges-vibratormuzeumban-allitottak-ki-oseink-szexualis-segedeszkozeit.html Mellbimbótapasszal pózol Nicki Minajhttp://www.life.hu/legytrendi/20131018-nicki-minaj-amerikai-rapper-es-enekesno-mellbimbotapaszban-fotozta-le-magat.html Bikinire vetkőzött a Kardashian lányhttp://www.life.hu/legytrendi/20131019-kendall-jenner-amerikai-modell-es-valosagshowsztar-az-agua-bendita-furdoruhaiban.html Ezüstbe mártották a meztelen tinisztárthttp://www.life.hu/szorakozz/20131019-miley-cyrus-amerikai-enekesno-ezustporba-martva-meztelenkedik-legujabb-klipjeben-a.html Így festett kislányként Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/life/galeria/20131016-fotokon-akkor-es-most-amanda-seyfried-amerikai-szineszno.html Válik a Krokodil Dundee sztárpárjahttp://www.life.hu/szeress/20131018-valik-paul-hogan-ausztral-szinesz-es-linda-kozlowski-amarikai-szineszno.html