A műsorvezető kénytelen volt hazamenni és rendet rakni.


Till Attila kisfiai megmutatták "művészi hajlamukat." Zöld festékszóróval rendetlenkedtek a gyerekszobában. Az áldozat az eredetileg hófehér szekrény volt, amit a srácok alaposan telefújtak. Ügyeltek a részletekre: akció közben arcukat kendővel takarták el.

Forrás: Facebook/Till Attila hivatalos oldala
Akcióban...

A csibészséget dokumentálták és elküldték édesapjuknak is. Tilla, aki nemrég ünnepelte 16. házassági évfordulóját feleségével, közösségi oldalán osztotta meg a fotót a következő kiírással: "Ezt a képet küldték a gyerekeim a gyerekszobából!!! Na, most felállok a fotelből, és..." A nagy büntetés azonban elmaradt, mert kiderült, a festék könnyedén lemosható.

Így festett Tilla az esküvőjén - fotóhttp://www.life.hu/szeress/20131018-till-attila-musorvezeto-hazassagi-evforduloja-alkalmabol-regi-eskuvos-kepeket-rakott.html Elfogták a Tatán holtan talált csecsemő anyjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20131020-elfogtak-a-tatan-holtan-talalt-csecsemo-anyjat-1.html Így fest Bruce Willis romantikus luxusházahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131018-bruce-willis-szinesz-idahoi-luxuslakasa-elado.html St. Martin fiával lépett félre a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131018-furedi-nikolett-a-baratok-kozt-sztarja-st-martin-szaxofonista-fiaval.html