Születés kisfiú Tápai Szabina kézilabdázó Kucsera Gábor olimpikon kajakos gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy az öröm Kucsera Gábor családjában! Megszületett a trónörökös: a sztárkajakos és kézilabdázó kedvese, Tápai Szabina kisfia. A sportoló pár másodszor esett szerelembe, majd nyáron örök hűséget fogadtak egymásnak.

"Október 24-én éjjel 1:13-kor megérkezett a legkisebb Kucsera!!! Kucsera Bence 3710 grammal és 57 cm-el látta meg a világot! Baba, mama, papa jól vannak!! Nagy a boldogság!!! "- tette közzé az örömhírt a közösségi oldalon a sportoló, akinek remélhetően volt elég ideje felkészülni a kisfiú érkezésére.

Forrás: Facebook.com/Kucsera Gábor
Forrás: Facebook.com/Kucsera Gábor

Gábor édesanyja négy évvel ezelőtt úgy nyilatkozott az egyik bulvármagazinnak, hogy fia biztosan jó apa lesz, Gábor nővérének akkor 9 hónapos kislányát ugyanis imádta.

Alföldi felkarolja Krasznait?http://www.life.hu/legykepben/20131022-alfoldi-robert-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tundenek-szinpadi-szerepet.htmlFrei Tamás a távolból lesi alkalmazottaithttp://www.life.hu/legykepben/20131017-frei-tamas-folytatja-a-kavebizniszt-es-konyvet-irt-a-a.htmlRéka retteg Norbiérthttp://www.life.hu/legykepben/20131021-rubint-reka-felti-ferjet-schobert-norbit.htmlPikali Gerda megszólalthttp://www.life.hu/legykepben/20131024-pikali-gerda-szineszno-rekasi-karolyrol-es-ferjerol-gezarol-vallott.htmlMindkét Gáspárt megbántotta Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20131024-szepesi-nikolett-a-tv2-hal-a-tortanjaban-gaspar-gyozot-es.htmlKizárták otthonából Harsányithttp://www.life.hu/legykepben/20131022-harsanyi-levente-az-egy-kave-szily-noraval-cimu-musorban-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.