Úgy fest, a világsztár megunta ikonikus frizuráját, és ő is bubifrizurát vágatott magának.

A múlt héten Pamela Anderson szabadult meg hajkoronájától - már azon is férfiak milliói döbbentek meg. A héten pedig Jennifer Aniston vágatta le a haját - ez azért is érdekes, mert a színésznő frizuráját évek óta milliók utánozzák, és a legnépszerűbb hajak listáján még Katalin hercegnőt is maga mögé utasította. Jennifer a hét elején Los Angelesben meg is mutatta új frizuráját.

Forrás: Northfoto

A filmsztár a Vogue magazinnak azt is elmesélte, hogyan jött a hirtelen ötlet. ,,Otthon ültem, csak szörföztem a tévécsatornák között, amikor találtam egy jó hajat, és gyorsan át is küldtem Chris-nek, a fodrászomnak. Kiderült, hogy azt a hajat épp ő vágta néhány nappal korábban - így nem is volt miről beszélni."

Jennifer döntése merész volt, de nekünk nagyon bejött: örülünk, hogy a díva végre változtatni mert ikonikus tincsein. Nektek hogy tetszik az új Jen?

Légy kecses, mint egy balerina!http://www.life.hu/szepulj/haj/20130918-balerina-smink-es-frizura.html Őszi hajtrend: 6 lenyűgöző frizura a kifutórólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130913-oszi-hajtrend-a-szigorutol-a-dogosen-hullamosig.html 5 csodás hajkorona a filmvászonrólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130829-5-csodas-haj-a-filmvaszonrol.html Az összes vörös hajú lány férfifaló boszorkány?http://www.life.hu/szepulj/haj/20130816-a-voros-haju-emberekhez-kapcsolodo-babonak.html Sztárok, akiket kár irigyelni a mesés hajzuhatagérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130815-hajhosszabbitas-a-sztarok-dus-sorenye-sokszor-nem-a-termeszet-muve.html