Sosem volt még ilyen szexi a Rómeó és Júlia színésznője, aki az Interview magazin kedvéért még a melltartójától is megvált.

Búcsút intett a cicifixnek Claire Danes. A 34 éves színésznő, aki tavaly adott életet első gyermekének, nemcsak dögösebb oldalát mutatta meg az Interview magazin hasábjain, hanem őszintén mesélt arról, hogyan tudja összeegyeztetni a munkát és a magánéletet.

Forrás: www.interviewmagazine.com
Kattints a képre a galériáért!

"Fizikailag hiányoltam a fiamat. Teljesen másfajta sóvárgás ez, sokkal komolyabb. Úgy érzem, vele kell lennem. Olyan, mintha viszonyt kezdtem volna egy szeretővel" - magyarázta a színésznő, aki fia születése után nem sokkal már belevetette magát a munkába.

Meztelenül búcsúzik férjétől Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20131106-miranda-kerr-ausztral-modell-meztelenul-ul-egy-agyban-instagramon-kozzetett.html Meztelenre vetkőztek a királyi tengerészekhttp://www.life.hu/szorakozz/20131105-jotekony-celbol-vetkoztek-a-brit-kiralyi-haditengereszet-kommandosai-a-go.html Meztelenül pózolt Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szeress/20131022-berki-krisztian-sportolo-meztelenul-pozolt-terhes-baratnoje-pamela-mellett.html Nyulakkal meztelenkedik a plus-size modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20131020-robyn-lawley-plussize-modell-meztelenul-pozol-a-size-does-matter.html Ezüstbe mártották a meztelen tinisztárthttp://www.life.hu/szorakozz/20131019-miley-cyrus-amerikai-enekesno-ezustporba-martva-meztelenkedik-legujabb-klipjeben-a.html