A várandós Pásztor Anna megint nem hazudtolta meg önmagát: merész képein sokat megmutat magából.

Terhesen állt modellt az Anna and the Barbies énekesnője. Aki kicsit is ismeri Pásztor Annát, az sejtheti, hogy nem "egyszerű" kamerába mosolygós képek készültek. A fotók oltári jók lettek, amelyekből a Facebook oldalára is kirakott néhányat a "magyar Lady Gaga".

Forrás: Facebook/Pásztor Anna

9 hónap elképesztő utazás - ezt a címet adta a nem mindennapi kismama sorozatnak Anna, aki a képeken fácántollal a fején pózol, melltartója anyacsavarokból áll, kezében pedig egy íjat tart. Máris előbújt belőle az anyatigris?

Forrás: Facebook/Pásztor Anna

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az Anna and the Barbies énekesnője februárban esett teherbe, így a baba bármelyik pillanatban világra jöhet.  Az énekesnő egyébként remek formában van: legutóbb egy mókás fotón zenésztársaival mérte össze pocakját.

 

Mindjárt szül az Anna and the Barbies énekesnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131024-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-hamarosan-szul.html Gyermeket vár az Anna and the Barbies énekesnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130727-gyermeket-var-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-egyuttes.html Megmutatta kisfiát Balássy Bettyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-a-tv2-babavilag-cimu-musoraban-mutatta-meg-masodik-gyermekenek-ultrahangkepet.html Nagycsaládra vágyik Puskás Petihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-a-tv2-megasztarjanak-egykori-enekese-puskas-peti-nagy-csaladra-vagyik.html Kislányt vár Madeleine hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-madeleine-sved-hercegno-kislanyt-var.html