A rapper elképesztő divatbakit vétett a vörös szőnyegen az MTV European Music Awards amszterdami díjátadóján.

Van, aki még Miley Cyrus botrányos megjelenésén is képes túltenni: ezt most Iggy Azaleának sikerült megugornia. Az ausztrál előadó a kelleténél kicsit többet villantott meg az MTV EMA díjátadóján, miután szanaszét vágott, trükkös ruhája kifogott rajta.

Forrás: AFP

A rapper lábai közé csak az nem látott be, aki nem akart. A hatalmas divatbakit hamar észrevette a híresség, aki nyomban elkezdte helyére igazítani az alsóneműjét, közben azonban legintimebb testrésze is kikandikált. Tisztára Eva Longoria jut eszünkbe, aki korábban hasonló szituációt él ált. Akkor is a felsliccelt ruci okozta a galibát, de ott a színésznő még bugyit sem vett fel.

 

Lilu nyakig érő lábai elrabolták a show-thttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-donto-adasaban.html Így tündökölt Lilu az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-elo-showjaban.html Megjelentek a teltkarcsú próbababákhttp://www.life.hu/legytrendi/20131108-a-debenhams-uzletlanc-44es-meretu-probababakat-allitott-fel-nagybritanniaban.html Melltartóban ünnepel Helen Flanaganhttp://www.life.hu/legytrendi/20131109-helen-flanagan-brit-modell-es-szineszno-a-melltarto-szazadik-szuletesnapja.html Ki más? David Beckham a legstílusosabb férfihttp://www.life.hu/legytrendi/20131108-david-beckham-egykori-sztarfocistat-valasztottak-a-legstilusosabb-ferfinek-a-gq.html