a nap cikke Záray Kata Takács Nóra Kurucz Nikolett Benedek Berta Flóra smink Átalakít a Jónő Team fodrász Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erika sokak életében játszik központi szerepet. Két saját, most már felnőtt gyereke van, illetve megszámlálhatatlanul sok ovis kisgyerek pótmamájaként éli az életét, hiszen több mint 30 éve óvónőként dolgozik. Most úgy döntött, kicsit változtat a külsején, bár azt is hozzátette nevetve, hogy reméli, nem alakul át teljesen, mert a végén még nem ismerik fel a gyerekek.

Erika imádja a munkáját, mert állandó szeretet veszi körül, és ez meg is látszik rajta. Nagyon nyugodtan, kedvesen beszélt a Jónő Teammel is, a jelenléte kicsit engem is visszaröpített az óvodás évek gondtalanságába. Azt mondta, azért jelentkezett hozzánk, mert érdekelte, hogy a profik mit tudnak kihozni belőle. Habár szereti az állandóságot, a biztos dolgokat, de szeret újakat is kipróbálni. Ezért keresett fel bennünket, mi pedig örömmel álltunk a feladat elé.

Fotó:Kántor Kata
Fotó:Kántor Kata

Az átalakítást ezúttal is Niki kezdte: "Erikának vékonyszálú, hamvasszőke haja volt, amikor hozzánk érkezett. Figyelembe véve a bőrszínét melegebb, bézses szőkére festettem a haját, melyet ezután rövidebbre vágtam, majd formára szárítottam."

Niki, Erika és én jót beszélgettünk munka közben, majd Oscar vette át a főszerepet. Sok hasznos tippet és tanácsot adott Erikának, sőt, Era lányának is, aki elkísérte az átalakításra anyukáját. "Erika arcára első lépésként a csodakrémet vittem fel, majd folyékony alapozóval egységesítettem arca színét, szerkezetét. Csak a T-zónáját púdereztem. A szemét természetes földszínekkel élénkítettem, melyektől azonnal káprázatos fényt és élettel teli csillogást kapott az arca. Szempilláit éjfekete szempillaspirállal festettem ki, az orcáit pedig bronzfénnyel ékesítettem. Ajka természetességét egy mályvás árnyalatú ajakrúzzsal fokoztam."

Fotó:Kántor Kata
Fotó:Kántor Kata

Még több kép galériánkban, kattints a fotóra!

A tökéletes frizura és smink után a Fashion Donor tehetséges divatguruin volt a sor. A lányok szuper szettet állítottak össze Erának. "Erikára egy fekete, hosszú, élére vasalt nadrágot adtunk, hogy optikailag nyújtsuk kicsit az alkatát, tekintettel arra, hogy nem elégedett a lábaival. Vegyítettük a fiatalos és a klasszikusan nőies darabokat: a most nagyon divatos skót kockát az arany örök csillogásával kombináltuk. Ebben a szezonban kortól függetlenül bátran lehet a mintákkal játszani, ezért egy kis ocelotmintát is csempésztünk az amúgy klasszikus összeállításba."

Fotó:Kántor Kata
Fotó:Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

Miután minden a helyén volt, kezdődhetett a fotózás, ami Kata profi instruálása és szuper beállításainak köszönhetően csodásan ment. Persze Erika is nagyon ügyes volt, és jól is érezte magát: "Fantasztikusan éreztem magamat, tele vagyok újdonsággal, meglepetéssel. Szerintem minden nőnek kijárna egyszer az életben, hogy egy napig csak vele foglalkozzanak. Jövök mégegyszer, lehet ide bérletet váltani valahogyan?"

Átalakít a Jónő Team: Lagzira készül Eszterhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131105-atalakit-a-jono-team-esztert-alakitottak-at-eskuvoje-elott.htmlÁtalakít a Jónő Team: Megfiatalodott Erikahttp://www.life.hu/legytrendi/20131028-atalakit-a-jono-team-erika-harom-gyerek-utan-is-nagyon.htmlÁtalakít a Jónő Team: Igazi modell lett Mariettahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131021-atalakit-a-jono-team-gyonyoru-no-lett-a-18-eves.htmlÁtalakít a Jónő Team: vonzó anyuka lett Krisztahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131007-atalakit-a-jono-team-bombaformaban-ter-vissza-kriszta.htmlÁtalakít a Jónő Team: Hajrá, Saci, csak így tovább!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130930-atalakit-a-jono-team-hajra-saci-csak-igy-tovabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.