Te is izgatottan várod már december 24-ét? Az online visszaszámláló órával tovább fokozhatod a várakozás izgalmát.


Elindult a nagy karácsonyi visszaszámlálás. Az online óra, amelyet ide kattintva bárki megnézhet, másodpercenként számolja vissza az időt szentestéig.

Forrás: Thinkstock

A nagy várakozás közepette azonban nem unatkozik a világ: Európa már ég a karácsonyi láztól, és már most megvan 2013 legaranyosabb karácsonyi videója. Ezek után senkinek nem lesz nehéz ünnepi hangulatba kerülni.

Kezdhetsz készülődni, közeleg a karácsony!http://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-lifehu-programajanloja-november-kozepen.html Tűlevél nélkül is lehet! Próbáld ki: alternatív karácsonyfákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131114-tulevel-nelkuli-karacsonyfak.html Előrehozott karácsonnyal lepték meg a rákos kisfiúthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-devin-kohlman-haldoklo-rakos-fiut-elorehozott-karacsonnyal-lepte-meg-szulovarosa.html Kínkeservvel szabadul meg a karácsonyi túlsúlytól a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.html Szingli karácsony - Tippek csillagjegyek szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-ezoteria-csillagjegy-horoszkop-tulelesi-tippek-karacsonyra-csillagjegyek-szerint.html