Egy tervező szerint ezek a bábuk képviselik leginkább a helyi hölgyeket, akik közül egyre többen fekszenek kés alá.

A teltkarcsú brit próbababák megjelenése után itt az újabb találmány: egy venezuelai tervező eltúlzott, agyonplasztikázott bábukat kezdett gyártani. Eliezer Álvarez azt mondja, megfigyelése alapján napról napra emelkedik azon nők száma, akik bevállalják a szépészeti műtétet, hogy átformálják a testüket.

Forrás: Youtube
Nagymellű babák

A kirakatokban lévő babák azonban nem követik ezt a trendet. A mester nem volt rest változtatni ezen: eltúlzott arányokkal rendelkező bábukat kezdett gyártani: nagy mellel, rendkívül karcsú derékkal, kerek popsival és kecses, hosszú lábakkal. Szerinte a többség ilyen típusú nőket akar - legalábbis Venezuelában. Mára az ő babái lettek a mérvadók szerte az országban. Egy munkás, aki a babákat készítő gyárban dolgozik, azt mondta: "Ránézek egy ilyen nőre és azt gondolom, ó igen, én is így szeretnék kinézni, mint ő."
 
"Venezuela az olajról és a szép lányokról ismert" - mondja Lauren Gulbas antropológus. A szépség fontos szerepére főleg a '70-es, '80-as években figyeltek fel, amikor az ország szépségkirálynői háromszor is elhozták a koronát a Miss Universe világversenyen. Az idei világszépe győztese is egy venezuelai hölgy lett. Az alábbi videóból te is megnézheted, hogyan készülnek ezek a babák:

Megjelentek a teltkarcsú próbababákhttp://www.life.hu/legytrendi/20131108-a-debenhams-uzletlanc-44es-meretu-probababakat-allitott-fel-nagybritanniaban.html Bugyi nélkül bulizott Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/legytrendi/20131114-nicole-scherzinger-amerikai-enekesno-bugyi-nelkul-indult-bulizni-londonban.html Mélyhűtőben készítették a jégből készült estélyithttp://www.life.hu/legytrendi/20131114-teljes-egeszeben-jegbol-keszult-az-estelyi-ruha-amelyet-a-liverpoolban.html A hónap színe: mustársárgahttp://www.life.hu/legytrendi/20131112-stilus-es-trend-mustarsarga-szettek.html Palvin Barbi idén nem kap szárnyakathttp://www.life.hu/legytrendi/20131113-victoria-s-secret-fashion-show-2013-palvin-barbi-valoszinuleg-nem.html