Plasztikázott próbababák lepték el Venezuelát

nők próbababa túlzás Venezuela plasztika standard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tervező szerint ezek a bábuk képviselik leginkább a helyi hölgyeket, akik közül egyre többen fekszenek kés alá.

A teltkarcsú brit próbababák megjelenése után itt az újabb találmány: egy venezuelai tervező eltúlzott, agyonplasztikázott bábukat kezdett gyártani. Eliezer Álvarez azt mondja, megfigyelése alapján napról napra emelkedik azon nők száma, akik bevállalják a szépészeti műtétet, hogy átformálják a testüket.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Nagymellű babák

A kirakatokban lévő babák azonban nem követik ezt a trendet. A mester nem volt rest változtatni ezen: eltúlzott arányokkal rendelkező bábukat kezdett gyártani: nagy mellel, rendkívül karcsú derékkal, kerek popsival és kecses, hosszú lábakkal. Szerinte a többség ilyen típusú nőket akar - legalábbis Venezuelában. Mára az ő babái lettek a mérvadók szerte az országban. Egy munkás, aki a babákat készítő gyárban dolgozik, azt mondta: "Ránézek egy ilyen nőre és azt gondolom, ó igen, én is így szeretnék kinézni, mint ő."

"Venezuela az olajról és a szép lányokról ismert" - mondja Lauren Gulbas antropológus. A szépség fontos szerepére főleg a '70-es, '80-as években figyeltek fel, amikor az ország szépségkirálynői háromszor is elhozták a koronát a Miss Universe világversenyen. Az idei világszépe győztese is egy venezuelai hölgy lett. Az alábbi videóból te is megnézheted, hogyan készülnek ezek a babák:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.