nyertes nagymama Anglia fiatal szépségkirálynő választás unoka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angliában megválasztották a nagymamák szépségkirálynőjét. A szexi nagyi büszke az elnyert címre.

A britek különleges szépségversenyt rendeztek. A részvételi feltétel az volt, hogy legalább egy unokája legyen a dögös nagymamáknak, akik jelentkeznek a megmérettetésre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock


Annemarie Leak a legszebb nagymamának járó díjjal

A legszebb nagyi az 54 éves Annemarie Leak lett. A fiatalos asszonyt sokszor hasonlították Liz Hurleyhez és ebből élt hosszú éveken át. Most azonban már önálló rangot is szerzett magának a versenynek köszönhetően. Annemarie-nek nagy szerencséje, hogy lánya 25 évesen szült. Mivel már van unokája, elindulhatott a különleges megmérettetésen. A szupernagyi fiatalos lendületének és tökéletes megjelenésének köszönheti, hogy sikerült a többi nagymamát maga mögé utasítania.

Aktmodell is lett volna Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/szepulj/20131119-esztergalyos-cecilia-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-mondta-el-hogy.htmlNagykövet lett Pokorny Liahttp://www.life.hu/szepulj/20131118-pokorny-lia-szineszno-egy-noi-karora-arca-lett-szexi-kepeken.html47 évesen meztelenkedett Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/szepulj/20131117-cindy-crawford-amerikai-szupermodell-a-v-magazin-fotosorozataban-vetkozott.htmlRövid frizura, ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20131115-jennifer-lawrence-jennifer-aniston-es-pamela-anderson-is-rovid-hajat.htmlKate Hudson kifakadthttp://www.life.hu/szepulj/20131115-kate-hudson-amerikai-szineszno-nem-engedheti-meg-maganak-a-draga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.