Miley Cyrus színésznő Liam Hemsworth énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus november 23-án tölti be a 21. életévét, vagyis hivatalosan is nagykorú lesz. A tinisztár korábban loknis, babás kishercegnőként pózolt a vörös szőnyegen, oldalán az ifjú szőke herceggel, Liam Hemsworth-szel. Mára azonban minden megváltozott: a vőlegénye megpattant, Mileyból pedig egy vadóc, popsirázó, igencsak extrovertált sztár lett, aki igyekszik minden eseményen feltűnést kelteni. A Life.hu sem mehetett el Miley botrányhőssé válása mellett, így szülinapja alkalmából összeszedtük az 5 legemlékezetesebb szettjét. Volt miből válogatni!

Miley, a sütilány

Volt idő, amikor az egykori Hannah Montana a romantikus, kislányos stílus híve volt. Göndör, tupírozott frizura, cukorkaszínek, fodrok és flitterek mindenhol - nagyjából ez jellemezte Miley stílusát 2007 környékén. Nem is hibáztathatjuk őt, hiszen egy Disney-hercegnő nem viselhet szegecseket. Ő pedig nem ellenkezett, hiszen még csak 15 éves volt.

Forrás: AFP

Miley, a tinidíva

Az énekesnő párja, Liam Hemsworth oldalán próbált megkomolyodni, és felnőni a feladatokhoz. A 2010-es Oscar-gálán még csak 18 éves volt, ezért úgy gondolta, megengedheti magának, hogy dívaként tündököljön. A szett próbálkozásnak elment, de éveket öregített a fiatal lányon.

Forrás: AFP

Miley, a nő

A tinisztár 20 évesen jutott el oda, hogy végre búcsút mondjon a loknijainak, a hosszú ruháknak, és ráálljon az edzésre. Az eredmény több mint meglepő: a pufi arcocska már nem olyan pufi, a stílus letisztult, sőt, egyre szexisebb, a rajongók pedig ráeszmélnek, hogy Mileynak van lába. És nem is olyan rossz. Csak az a tupír ne lett volna...

Forrás: AFP

Magamutogatós Miley

2012 óta nincs megállás: a sztár imádja kitenni, amit lehet. Egy időben a lapos hasára helyezte a hangsúlyt, de volt, hogy csak dekoltált vagy hasig felsliccelt ruhát viselt. Szettjeivel nagyon sokat hibázott, de alapvetően igyekezett nőként megjelenni a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP

Miley, az őrült

Körülbelül fél éve annak, hogy Miley végérvényesen búcsút intett az egykori Disney-hercegnő imázsának. Kedvesével fokozatosan ment tökre a kapcsolata, ő pedig szépen-lassan vadóc botrányhőssé avanzsált. Klipjeiben vasgolyón meztelenkedik és fura hajakat csináltat, az idei MTV Video Music Awards-díjátadón pedig hatalmas balhét csinált. A tinik kedvence a kamerák előtt úgy rázta a fenekét, és dörgölte magát fellépőpartneréhez, hogy a szülők azonnal frászt kaptak. Miley pedig bugyiban és melltartóban parádézza körbe a világot, ugyanakkor képes olyan nagyot is énekelni, hogy az embernek azonnal elakad a lélegzete - erről ide kattintva te is meggyőzödhetsz. Mi pedig kíváncsian várjuk, mit mutat még nekünk Miley a következő években...

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.