fashion week tervező Zoób Kati táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unalmas az egyszínű táska-cipő párosítás, helyette egyre nagyobb szerepet kap az egyéniség, a kreativitás. A magyar tervező táskákról és trendekről mesélt a Life.hu-nak.

Zoób Kati darabjait világszerte ismerik és szeretik az egyedi kreációkra áhítozók. A tervezőasszony a Kézmű Nonprofit Kft.-vel együttműködve olyan táskákat készít, amelyek minden igényt kielégítenek: funkcionálisak, ugyanakkor remek minőségűek és divatosak.

A többi fotóért kattints a képre! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kati számára az öltözködés terén nagyon fontos a játékosság, ebbe pedig nem férnek bele olyan dolgok, hogy a táska és a cipő megegyező színű legyen. Szerinte persze biztonsági játékból nagyon sokan így csinálják, de ezen érdemes változtatni. Kati elárulta, hogy az új kollekció tervezésénél fontos szerepet kapott a funkcionalitás: az, hogy a táska ne csak csinos legyen, de praktikus is. Ebben a szezonban azoké a daraboké a főszerep, amikbe belefér a laptop és az iratok is. A puha, tartás nélküli táskák helyett most a keményebb anyagból készült, szögletes, tartós, jól kihasználható kreációk kapják a főszerepet, amikbe adott esetben „belefér az életünk”. A színekben két irányvonal az uralkodó: divatosak a bézs, törtfehér, szürke, fekete darabok, ugyanakkor hódíthatunk élénk színű táskákkal is. Ezek közül is a korall, a királykék és a zöld a szezon kedvenc árnyalata.

Kattints a többi fotóért! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A tervezőnő azt is elárulta, mire figyeljünk, amikor táskát vásárolunk: "Szerintem nagyon lényeges, hogy a táska simulékony legyen. Szolgálja ki a viselőjét, de ne nyomja el. Furcsa, amikor egy törékeny fiatal nő egy hatalmas táskát cipel magával – az olyan érzést kelt, mintha elnyomná őt a kiegészítője. Vásároltam egy táskát pár hónapja egy németországi bolhapiacon: a kézzel varrott, intarziás jellegű, boríték alakú darab tökéletesen passzol hozzám.”

Világsztárokat öltöztet a magyar tervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131121-abodi-dora-magyar-tervezo-lady-gaganak-fulbevalot-jena-malone-szinesznonek-pedig-ruhat-tervezett.htmlSütilányból vetkőzőművész lett Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20131119-miley-cyrus-enekesno-tinisztar-november-23an-lesz-21-eves-ime.htmlÁtalakít a Jónő Team: Tűsarkúban hódít Julihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131118-atalakit-a-jono-team-tusarkuban-hodit-juli.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.