fashion week kollekció lila Ragyogás szín orchidea 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „ragyogó" orchideát választották meg a jövő év színének, amely szeretetet és egészséget sugároz.

Íme 2014 színe. A Pantone Intézet idén is ragyogó orchideát, vagyis a lilát nevezte meg a jövő év árnyalatának, amely magával ragadó, varázslatos és titokzatos is egyben.

2014 színe Forrás: pantone.com
Miskolcra jön Lady Gaga?http://www.life.hu/szorakozz/20131206-bellus-istvan-magyar-humorista-miskolcra-hivta-fellepni-lady-gagat-az-enekesno-facebook-oldalan.htmlEgyütt vett fenyőt Aniston és kedvesehttp://www.life.hu/szorakozz/20131206-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-es-justin-theroux-amerikai-szinesz-egyutt-vett-karacsonyfat.htmlBereczki Zoltán könnyekkel búcsúzott Szinetártólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131206-bereczki-zoltan-konnyekkel-bucsuzott-szinetartol.htmlBizarr fotón meztelenkedik Gillian Andersonhttp://www.life.hu/szorakozz/20131204-gillian-anderson-amerikai-szineszno-meztelenul-egy-angolnaval-a-kezeben-pozol-a-fishlove-kampanyaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.