Fitneszbajnokunk egy észak-amerikai kisvárosba utazik karácsonykor férje szüleihez.

Alexandra kétévente Michigan állam egyik kisvárosában tölti az ünnepeket, ahol a mesés fényárban úszó házikók feledtetik a dermesztő hideget. 

Forrás: Béres Alexandra

„A férjem szülei Michigan államban élnek egy kis városkában. Szép nyugodt, nagy beszélgetős, vacsorázós, ajándékozós ott az ünnep. Már most mínusz 12 és 18 fok között mozog a hőmérséklet, ezért biztosra vehető, hogy nekünk fehér karácsonyunk lesz. A kisváros ilyenkor csodálatos fényekben úszik, mindenki igyekszik kitenni magáért, mert a legszebben kivilágított utcának egy évig nem kell majd villanyszámlát fizetnie. Mivel ott mindenki autóval jár, ezért mikor már lemegy a nap, beülünk a kocsiba, megyünk egy kört és megnézzük a hangulatos kivilágításokat" - mesélte Szandra a Life.hu-nak, aki az itthoni szokásokat követi Amerikában is. 

Mivel a férjem szülei is magyarok, nem az amerikai hagyományokat követjük, ahol egyedül a 25-e ünnepnap. Mi ott is 24 -én várjuk a Jézuskát" - mesélte Szandra, aki természetesen az ünnepek alatt is odafigyel arra, hogy formában maradjon. „Abban hiszek, hogy nem a desszertre kell helyezni a hangsúlyt. Együnk sok levest és a főételhez savanyúságot és zöldséget tálaljunk fel" - magyarázta az edző.