Szabó Ádám izom gyúrás X-Faktor 2013 edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor énekese kemény edzésbe kezdett - a szemmel látható eredményt Facebook-oldalára posztolta.

Egy énekesnek nemcsak a hangját kell tréningeznie, hanem a testét is. Tudja ezt jól Szabó Ádám is, aki ezért elhatározta, hogy kőkemény edzésbe kezd. Az eredmény látványos, nekünk nagyon tetszik. Az X-Faktor énekese is büszkén megosztotta az előtte-utána fotót közösségi oldalán:

A kép még nyár végén készült Ádámról, aki azóta még izmosabb Forrás: Facebook/Szabó Ádám
Speciális módszerrel bontják Anikó zsírjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20131219-molnar-aniko-egykori-nagy-o-specialis-modszerrel-meregtelenit.htmlCarmen Electra teste kell? Íme néhány trükkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131218-carmen-electra-teste-ezektol-a-gyakorlatoktol-olyan-tokeletes.htmlKemény edző Deutsch Anitahttp://www.life.hu/ez-zsir/20131217-deutsch-anita-a-baratok-kozt-sztarja-spin-racing-orakat-tart-es-kemeny-edzo.htmlItt a zöld kóla, a Coke Lifehttp://www.life.hu/ez-zsir/20131217-a-coca-cola-ujdonsaga-a-coke-life-sztiviaval-keszult-es-uj-reklamot-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.